Duel aferrissat al campionat de Catalunya de Curses de Muntanya

0
416

M Gracia Coll (Girona CB-CAP) (dorsal 1) es la màxima favorita al títol de Campiona de Catalunya a la IV Cursa Pujada al far de St. Sebastià que es celebrarà aquest diumenge 18 de maig a les 9:30h. a Llafranc En categoria masculina s’espera un duel al màxim nivell entre Kilian Jornet (Girona-CB-CAP) atleta Ceretà de 20 anys i vigent campió del món del Buff skyrunning World Series, (dorsal 11), Agustí Roc (centre excursionista St. Boi) sots campió de la copa del món (dorsal 126) i Juanna López vigent campió de la cursa (Dorsal2). | També serà present a la línea de sortida Fidel Martí (C.N.B.) que amb vuit participacions al “Marathon Des Sables2 es tota una institució en aquesta competició. La cursa que organitza el Club Atlètic Palafrugell i que aquest any es el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya està previst que aplegui al millor de l’atletisme català, sense perdre però, la seva condició de cursa popular oberta a tothom, fins i tot es podrà fer caminant. El recorregut, que ha estat re dissenyat per aquesta ocasió, compta amb un desnivell positiu acumulat de 450 metres i d’uns 220 metres de desnivell acumulat negatiu al llarg dels 10,3 quilometres que conformen el circuit. http://trail.motionbased.com/trail/player/3841007. Entre els quilometres 2 i 5 pràcticament no hi ha desnivell i això podria afavorir els atletes més “ruteros” o “de pista” capaços de córrer a ritmes de 3’ el km, en canvi els 2 km inicials i sobretot a partir del km7 el fort desnivell fa la cursa més favorable als atletes “pure mountain” serà molt interessant veure les diferents estratègies de cursa. La cursa comença vorejant la mar per el camí de ronda i acaba dalt del Far de St. Sebastià passant per camins i corriols vora el dolmen. La Coordinadora d’Activitats Turístiques i Empresarials CATE dona suport a la prova i juntament amb el Club Atlètic Palafrugell ha fet possible que tots els participants rebin un lot de regals que inclou samarreta tècnica amb sistema d’evacuació de la suor, , bossa per a sabatilles, beguda isotònica Flectomin, mostra de crema solar Avene, raspall de dents Butler, mostra de crema per talons, mostra de spin vital, i fins i tot un preservatiu cortesia de Durex……. esmorzar i copa de cava entre d’altres regals. A més entre els participants està previst el sorteig de nits d’hotel, dinars, immersions per gentilesa dels hotelers i comerciants de Llafranc. Llista provisional : d’inscrits

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.