LES ENTRADES PEL MÍTING CIUTAT DE BARCELONA SERAN MOLT ASSEQUIBLES

0
582

Preus populars per poder assistir al míting: les entrades de tribuna principal tindran un preu de 15 euros i les de tribuna general, 5. Els nens menors de 12 anys entraran de franc Barcelona 16 maig 2008 Les entrades per anar al Míting d’atletisme Ciutat de Barcelona estaran a l’abast de tothom. La decisió del Comitè Organitzador és que els preus siguin molt populars. L’objectiu prioritari és que tots els afeccionats a l’atletisme existents a Barcelona puguin anar a presenciar la recuperació d’un míting històric que torna a ocupar el seu lloc al calendari internacional després de vuit temporades.| Hi haurà dos tipus d’entrades: una de tribuna principal, al preu de 15 euros, i una altra de tribuna general , que costarà 5 euros. Cap d’aquests dos tipus no serà numerat, i això facilitarà que els afeccionats puguin canviar de localitat per presenciar les proves que més els interessin. Els nens menors de 12 anys entraran totalment de franc. En breu es comunicarà la data d’inici de la venda de les entrades, ja que encara queden alguns detalls de la organització del míting per acabar de concretar. La data de celebració és el 19 de juliol, dissabte, però l’hora podria patir alguna modificació, tot i que de moment l’hora prevista de començament serà a les 19:30 hores. L’expectació als cercles dels atletes, entrenadors i representants és molta, ja que la reunió de Barcelona serà una de les darrers oportunitats dels aspirants a competir als Jocs Olímpics de Beijing per aconseguir les mínimes de participació. El llistat d’estrelles a Montjuïc està garantit. Al comitè l’estan plovent actualment les ofertes d’atletes de totes les nacionalitats que desitgen actuar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, tot i que de moment l‘únic que hi ha segur és que els que no hi faltaran a la cita seran els espanyols. El Míting Ciutat de Barcelona es va començar a disputar l’any 1982, a l‘Estadi Joan Serrahima, però des de l’any 2000 la seva celebració es va veure interrompuda. L’arribada del Campionat d’Europa d’atletisme Barcelona 2010 ha provocat la reaparició del festival, que es disputarà de moment els anys 2008, 2009 i 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.