UN ATLETISME D’ ALTISIM NIVELL ES DONARÀ CITA DIUMENGE AL CONGOST

0
2395

Un sots-campió d’Europa de 800 metres en la figura del sabadellenc MIQUEL QUESADA a Birmingham 2007. Un finalista (7è) en el darrer Campionat del Mon en pista coberta celebrat a València en la prova dels 110 tanques: JACKSON QUIÑONEZ, a mes de ser el recordman estatal en la distància.| Un mundialista amb el quartet de 4×400 metres estatal a València 2008: MARC OROZCO. 2 recordmans estatals com son l’esmentat QUIÑONEZ i el llançador MOISES CAMPENY en Martell. Cinc vigents campions d’Espanya Absoluts (Moisés Campeny, Belen Recio, Teresa Linares, Jackson Quiñónez, Marc Orozco), dos vigents sots-campions d’Espanya Absoluts (Pere Joseph, Albert Velez, Alvaro Aljarilla), 4 finalistes absoluts en el darrer estatal 2007 (Miquel Velez, Pau Fradera, Raul Mayor, Robert Diez, Eloi Rovira, Ivan Tirado), 2 vigents campions d’Espanya Promesa (Jordi Sánchez, Javier Ramos), 2 sots-campions d’Espanya Promesa (Alfons Farran, Victor Fonseca), 2 campiones d’Espanya junior (Anna Vallhonesta, Debora Calveras), 8 vigents campions absoluts de Catalunya (Jackson Quiñónez, Miquel Velez, JosepMª Gener, Ivan Tirado, Pere Joseph, Raul Mayor, Eloi Rovira, Moisés Campeny). Tots aquests atletes i mes es donaràn cita aquest diumenge en els dos esdeveniments esportius que es celebraràn a les remodelades pistes de l’Estadi Municipal d’Atletisme de “El Congost”, en el que de ben segur, es pot considerar la posada en estrena del nou sintetic. Poder contemplar les evolucions d’un JACKSON QUIÑONEZ que ostenta el record estatal de 110 tanques amb uns formidables 13”33 fets a Osaka-2007; el comportament del migfondista MIQUEL QUESADA que te signats uns brillants 1’45”61 en els 800 metres llisos (Madrid-2004), el concurs d’un saltador qualificat com PERE JOSEPH en Triple on te aconseguits uns 16’38 metres (Almeria-2005), el llançament del recordman estatal de Martell en la persona de MOISES CAMPENY que te com a carta de presentació els seus excelents 75,42 metres (Jaen-2003), la doble campiona d’Espanya 2007 en 100 i 200 metres: la cordobesa BELEN RECIO, o be la promesa ja feta realitat del olesà MARC OROZCO en la prova de la volta a la pista (47”70 en 400 metres indoor) seràn les grans atraccions d’aquest diumenge. L’Estadi d’Atletisme de “El Congost” serà una veritable i escollida pasarela d’estrelles de l’atletisme estatal. En la jornada matinal, a partir de les 9,30 hores fins a les 13,00 hores, es podrà gaudir d’atletisme femení de primer nivell amb l’alicient per els aficionats bagencs de veure com es defensarà la formació manresana davant els potents 3 equips que visitaràn diumenge “El Congost” com seràn el DIPUTACION DE CORDOBA, el CEA TENERIFE Cajacanarias i el TENERIFE-Cajacanarias 1984. I en la jornada de tarda, a partir de les 16,00 hores fins a les 20,00 hores, es viurà una emociant final de la Lliga Catalana de Clubs 2008 en l’apartat masculí, amb un exquisit plantell d’atletes, la majoria d’ells, defensant els colors del potent FC BARCELONA que es el clar favorit a aconseguir el titol. L’entrada es gratuita, i qualsevol simpatitzant a l’atletisme te l’excusa perfecte per adreçar-se diumenge a les pistes d’atletisme de “El Congost”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.