MIZUNO PATROCINA LA MARATÓ DE BARCELONA

0
462

La marca esportiva Mizuno , i ASO/RPM principals empreses en l’ organització de la Marató de Barcelona , han firmat un acord de patrocini d’una de les maratons més prestigioses del món – la Marató de Barcelona. El Director general de Mizuno al Regne Unit, Sr. Naoki Nakatani; El president de Mizuno a Espanya, Sr. Juan Vilella -Rahn, i el Sr. Juan Porcar (RPM) han arribat a un acord en l’acte celebrat aquest matí al CCCB (Barcelona), amb la presència del delegat d’esports de l’ Ajuntament de Barcelona, el Sr. Pere Alcober. | Mizuno patrocinarà la Marató de Barcelona durant els pròxims dos anys i es convertirà en un dels socis principals d’aquest esdeveniment. L’ edició 2009 tindrà lloc el proper 1 de març del 2009. La Marató de Barcelona organitzada actualment per l’ Ajuntament de Barcelona juntament amb les empreses ASO, organitzadora de la Marató de París i RPM, companyia catalana especialitzada en l’ organització i promoció d’esdeveniments esportius. Des de fa 100 anys, la filosofia de Mizuno ha estat sempre promoure els esdeveniments esportius i els atletes, així que ha recolzat moltes figures de prestigi de l’esport mundial, como són l’ atleta Carl Lewis o el tenista Ivan Lendl. Entre els atletes que patrocina actualment la marca, trobem a l’ esquiadora Janica Kostelic, que suma quatre medalles d’or als Jocs Olímpics d’Hivern. Així com el també olímpic Meseret Defar (5.000m); Murofushi (Campió de Llançament de martell); L’atleta americà doble medalla olímpic Terrence Trammell, i el medalla olímpic Tirunesh Dibaba (5.000m). Mizuno sempre ha recolzat els Jocs Olímpics, des dels Jocs del 1964 celebrats a Tokio. Per aquest motiu, Masato Mizuno i el seu pare Kenjiro Mizuno, han rebut la prestigiosa ordre olímpica per la implicació de Mizuno en el moviment olímpic. L’ edició 2008 de la Marató de Barcelona va comptar amb 9.121 corredors, xifra que suposa un augment de participació del 69% respecte l’ edició de l ‘ any 2006, i d’un 22% en relació a l’any 2007. A més a més, els participants internacionals han augmentat de manera considerable, especialment els vinguts de França, el Regne Unit i Alemanya. D’ aquesta manera, un 51% dels participants són estrangers. . Naoki NAKATANI: \”Mizuno està molt orgullosa de col·laborar amb la Marató de Barcelona. Esperem utilitzar aquest esdeveniment per a promocionar la nostra marca, els nostres productes i la nostra tecnologia a tots els corredors del món. És un orgull formar part de la Marató, una de les més importants d’ Europa.\” Juan Porcar: “Estem molt agraïts de treballar amb Mizuno en el projecte de la Marató de Barcelona, i que pensin que nosaltres som el millor aparador per promoure la seva marca a tot el món.” Juan Villella Rahn \”patrocinar la Marató de Barcelona representa un pas endavant per a la nostra marca. La Marató de Barcelona és un dels esdeveniments esportius més importants del món, que no para de créixer any rere any. Com a representant de la firma a Espanya, suposa una gran alegria per mi.\”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.