MARATÓ DE BARCELONA: HORITZÓ 2009

0
447

Els responsables de l’ organització de la Marató de Barcelona, han desgranat els principals eixos de treball per a la propera edició del 2009. La novetat més destacada, es centra en el nou patrocinador de la Marató, la firma japonesa de roba esportiva Mizuno. En la roda de premsa celebrada aquest matí, Naoki Nakatani ( Mizuno), Juan Vilella-Rahn (Vilella Esports) i Juan Porcar (RPM) han fet oficial l’acord de col·laboració. Pere Alcober, delegat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha estat testimoni de l’esdeveniment.| El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, ha estat l’escenari escollit aquest matí per presentar algunes de les novetats més destacades de l’edició 2009 de la Marató de Barcelona. Després de la projecció d’un vídeo resum de la passada edició de la Marató, el conseller delegat de RPM Racing, Juan Porcar, ha fet una extensa valoració de la Marató 2008. Ha destacat la xifra de 9.121 inscrits, que representa un augment del 69% de participació respecte la Marató del 2006, o l’augment de corredors estrangers, que suposen el 51% dels participants. Porcar s’ha mostrat satisfet d’aquestes xifres “Un dels objectius més importants de la Marató d’aquest any, ha estat la integració i el recolzament de la ciutat en la carrera a través dels diferents punts d’animació “. A continuació, el delegat d’esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, ha explicat les mesures que es van prendre per no malmetre el medi ambient. Així, la Marató de Barcelona 2008, va viure la seva primera edició com a Green Event, o esdeveniment sostenible, gràcies a les accions dutes a terme en punts clau de la prova : “ La Marató de Barcelona no és només una prova esportiva sinó també una gran festa ciutadana respectuosa amb el medi ambient “. Juan Vilella (Vilella Esports), distribuïdor de la firma a Espanya, ha mostrat la seva satisfacció per formar part d’aquest projecte, “ Em sento molt orgullós de col·laborar amb la Marató de Barcelona, ja que representa un pas endavant tan per a la marca com per a la prova, ja que és la carrera que més augmenta en qualitat i participació”. Finalment, ha tancat l’acte el director general de Mizuno al Regne Unit, Naoki Nakatani, que ha volgut destacar la projecció de futur de la Marató “ És un plaer per nosaltres formar part d’una de les maratons més importants del món. Vull mostrar el nostre compromís màxim com a espònsor tècnic oficial de la Marató de Barcelona 2009, del qual només en podem estar molt satisfets.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.