EL MÍTING D’ATLETISME DE PALAFRUGELL S’OFERIRÀ PER TELEVISIÓ A INTERNET

0
2625

El Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell-Costa Brava, que en la seva 17a edició se celebra el dissabte 24 de maig, serà ofert a tot el món per televisió a Internet i pel sistema d’imatges “a la carta”. Sis càmeres registraran tots els pormenors del Míting, i les imatges quedaran classificades per proves i fins i tot, dins de cada prova, estructurades per les diferents fases o pels diferents atletes de cada concurs. Aquestes imatges es podran consultat gratuïtament fins un mes després de la seva celebració mitjançant un enllaç al propi web del Míting.| L’entrada serà gratuïta per a tothom, malgrat que hi haurà diverses zones a les que caldrà accedir amb acreditació Aquestes són algunes de les novetats que oferirà la reunió atlètica de Palafrugell, quarta prova del circuit Europe Athletisme Promotion 2008. Malgrat que encara s’està negociant amb alguns representants per acabar de perfilar algunes incorporacions, totes les 17 proves programades disposen ja d’una inscripció de luxe. Es preveu que les proves comencin puntualment a les 7 de la tarda i acabin al voltant de les 10 del vespre. Els resultats s’aniran penjant al web oficial a mesura que vagin fent-se públics els resultats. A fi de destacar la multiculturalitat de Palafrugell, el Patronat d’Esports ha arribat a un acord amb diversos centres escolars de la Vila per tal que els portadors i les portadores de les banderes i rètols dels diferents països participants en la desfilada prèvia (s’espera passar dels 30), siguin alumnes provinents dels països d’origen dels atletes residents a Palafrugell. Es pot consultar la llista d’atletes inscrits, que s’actualitza pràcticament a diari al web del Míting www.esportspalafrugell.com/miting, disponible en quatre idiomes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.