Inscripcions tancades al Triatló de Sant Feliu de Guíxols!!!

0
469

Per primera vegada a la seva historia després de 19 anys de existencia, el Triatló de Sant Feliu de Guíxols fa el plè.
375 valents seran els privilegiats que podran afrontar la primera etapa del circuit Tri-Trials Series. Per raons de seguretat es faran 3 sortides. A les 15h, a les 16h00 i a les 17h. La Federació Catalana de Triatló publicará les llistes de sortides entre dijous al vespre i divendres al matí. El mític circuit ciclista de Sant Feliu, atrau a molt fidels any rera any, i la inclusió de la prova dins del circuit Tri-Trials Series, ha sigut el revulsiu final. Després de completar els 750 metres nedant, 20 km en bici i 5km corrent, els participants tindran un munt de obsequis i una samarreta técnica Tri-Trials Series.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.