II CROS DE LA SALUT, Jordi Cruz (J.A.S.) i Laura Gómez (J.A.S.), s\’adjudiquen la segona edició del cros de la Salut.

0
506

Fotos i Resultats.
Matinal esportiva a l\’Aplec de la Salut. A la ja tradicional caminada popular fins al santuari aquest any cal afegir la segona edició del Cross, que s\’ha celebrat al bosc de davant del santuari. Un recorregut total de 1.500 metres perfectament dissenyat i senyalitzat per Sabadell Atletisme i l\’Ajuntament de la ciutat, han permès que les tres proves que estaven previstes es desenvolupessin sense cap mena de dificultat. Els primers en entrar en competició han estat els més joves, els infantils. Han fet una volta sencera a tot el circuit, amb un ritme molt elevat i amb molta igualtat. | Al final tant en categoria masculina com en la femenina, la victòria ha estat per dos atletes de la Joventut Atlètica Sabadell. Ferran Montraveta i Carla Català s\’han fet amb el triomf, per davant de Soufian Hasseb (JAS) i Albert López (Independent) en nois i de Meritxell Campos i Rut Galí (CNS) en noies. Aquesta cursa ha deixat pas a la més veterana. La que han disputat els atletes ja retirats, però que continuent mantenint un bon estat de forma i gran passió per aquest esport. Han estat dues voltes al circuit que tothom ha completat al seu ritme i sense importar molt el resultat final. En categoria masculina la victòria ha estat per Climent Serrano (Pratenc) seguit de Josep Maria Carriel i Ildefons Teruel, mentre que en categoria femenina, la més ràpida ha estat Montserrat Romaguera (CNS) que ha revalidat el títol assolit l\’any passat, mentre que a continuació han entrat Sandra Corcuera (Esurfecs) i Puri Molina. El plat fort de la jornada esportiva s\’ha deixat pel final, amb la disputa de la categoria absoluta. Jordi Cruz s\’ha fet un triomf que ja va tocar l\’any passat, en aquella ocasió va ser Miquel Quesada qui va guanyar. Aquest cop però Cruz ha imposat el seu millor final per imposar-se a Sergio Enriquez (Pratenc) i Francisco López (Atlètic Terrassa). En categoria femenina, la victòria ha estat per Laura Gómez (JAS) seguida de la seva germana, Marta (JAS), i de Hanah Akhrif. La pluja ha respectat als atletes i la festa s\’ha pofut desenvolupar sense cap mena de problema, demostrant que aquest Cross de la Salut ja està del tot consolidat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.