1ª Cursa de 10km de Sant Quirze del Vallès, Memorial David Rovira.

0
442

Ara fa un any en David Rovira Alsina, un nen de 12 anys de Sant Quirze del Vallès, ens deixava a causa d’un accident. En Natxo, el seu pare i associat de Corredors.Cat volia homenatjar al seu fill fent una de les coses que més li agrada: córrer. I la seva proposta d’organitzar una cursa per mantenir viu el seu record, va ser molt ben acollida tant per l’Ajuntament de la població, com per l’Associació Esportiva Corredors.Cat, que es van bolcar en la co-organització de la 1a Cursa de 10Km de Sant Quirze del Vallès, Memorial David Rovira.| El boca a boca, la web i els esforços per donar a conèixer aquesta nova cursa del calendari català, van fer que el ritme d’inscripcions fos elevat i que gairebé 15 dies abans de la cursa s’haguessin de tancar les inscripcions a l’arribar al límit de 500 inscrits a la cursa de 10km i 200 a les curses infantils. Quan va arribar la data assenyalada, les esperades pluges de maig van caure amb ganes, dificultant els preparatius, però van donar una treva el diumenge per poder gaudir de la festa. A les 9 del matí del dia 11 de maig es donava una emotiva sortida a una cursa amb un traçat exigent per la topografia de la població, però molt entretingut, passant per tots els llocs emblemàtics de Sant Quirze. Al quilòmetre 4,2 la foto d’en David penjava sobre el pas dels atletes, que emocionats aplaudien als familiars i amics que animaven a la porta de la casa dels Rovira. La cursa, tot un esdeveniment al poble, va ser retransmesa en directe per Radio Sant Quirze, amb la col•laboració de l’atleta Juan Arias que corrent “connectat”, va explicar des de dins de la cursa les sensacions que es vivien, entrevistant a les llebres que l’organització va posar a disposició dels corredors, aturant-se a parlar amb gent del públic, de l’avituallament, i animant al personal, tal i com ens té acostumats als “Correcats”. Si voleu escoltar aquesta emissió, la podreu trobar a la web de Radio Sant Quirze (www.radiosantquirze.cat ) i a la de la Cursa (www.cursasantquirze.corredors.cat). Al final victòria de l’atleta del Ginés Esport, Marco Pérez Welsch, amb un temps de 34’34’’, en categoria masculina i d’Anna Cos Morera del C.N. Terrassa amb un temps de 41’20’’. Després de les Curses infantils de 800m i 3km, on també hi va haver categoria de discapacitats, una merescuda botifarrada que tancava la festa amb un bon regust de boca i amb ganes de tornar-hi l’any que ve.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.