XXI CURSA DE L\’ALBA

0
499

JOSE MANUEL GRANADERO ( \”>C.A. Igualada) Guanyador Absolut
El pasat diumenge dia 11 de maig es va disputar la XXI edició d\’aquesta cursa de muntanya de 24 Km. i més de 1.000 m. de desnivell. La cursa surt de la Piscina Municipal de Collbató (345 m.), puja per les Coves del Salnitre cap a Sta Cova de Montserrat, puja a Sant Miquel per baixar al Monestir i torna a pujar pel Pas del Soldat Frances i el Plà dels Ocells cap al cim de Sant Geroni (1.236 m.), un cop a dalt, la cursa torna enrera pel camí de Sant Joan i continua baixant fins arribar de nou a la piscina de Collbató.| L\’atleta del CAI José Manuel Granadero va ser el guanyador absolut de la mateixa i amb un temps de 1h50\’35\” (a un promitg de 4\’36\”), es va imposar a atletes tant destacats en les curses de montanya com l\’Agustí Roc (ex-campió del mon) que es va classificas en segona possició

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.