Triatló Vila de Sitges

0
509

El Club Natació Sitges va organitzar diumenge passat 11 de maig la cinquena edició del Triatló Vila de Sitges, prova de distància esprint (750-18-5) que va contar amb 348 inscrits. La pluja no va fer acte de presència, però el fort vent de llevant amb important onatge no va permetre realitzar la natació en mar obert com estava previst, quedant reduït el primer segment a un testimonial pas per la boia més propera a la Platja de l\’Estanyol, de manera que es van respectar les dues transicions pròpies d\’un triatló. | El segment de ciclisme a tres voltes va decidir les primeres posicions, amb un grup format per 9 triatletes que va obrir un buit d\’un minut sobre els perseguidores, realitzant la segona transició al capdavant de la prova Albert Parreño i Pau Marzà (C.N. Reus Ploms), Arnau Bellapart (C.N. Vic – ETB), Eloi Moragues (C.N. Catalunya), Alex Zanuy (Prat Triatló), Manel Casoni (C.N. Terrassa – Terra Bike), Joan Molist (C.T. Blanes – Freebike) i Marc Trias i Iñaki Baldellou (C.T. Manresa). Parreño es va imposar en el tercer segment disputat a 2 voltes, per a creuar la meta victoriós amb un registre de 50 min 44 s. Bellapart i Trias van decidir les posicions de pòdium en un esprint en els metres finals, finalitzant la prova per aquest ordre. Carme Tort (C.T. Sant Joan de les Abadesses) va dominar la competició íntegrament, clasificant-se en primera posició amb un registre final de 57 min 57 s. Anabel Gràcia (C.T. Granollers) i Mercè Magem van finalitzar en segona i tercera posició, respectivament. El Club Natació Reus Ploms es va imposar en les classificacions per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.