Quart i mitja ciutat de Tàrrega

0
524

Ja podeu veure els resultats i algunes imatges del Quart i Mitja Marató Ciutat de Tàrrega-Memorial Eduard Garcia Pique, celebrat avui diumenge 11. Durant la setmana anirem actualitzant la galeria d\’imatges. Tot i el cap de setmana de pluja que hem tingut gairebé 370 atletes han creuat la línea d\’arribada dels 407 inscrits. Record de participació doncs en aquesta 8a edició de la Cursa.| Moltíssimes gracies als atletes participants, que sense ells la cursa no seria possible i també a col·laboradors i patrocinadors. Ens veiem de nou el maig del 2009!!!!! 100×100 fondistes de Tàrrega

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.