CARME TORT GUANYA EN LA \”5ena Triatló Vila de Sitges

0
516

L\’atleta artesenca de CA Manresa CARME TORT ha estat la guanyadora en la \”5ena Triatló Vila de Sitges\” que s\’ha celebrat avui, com a tret de sortida a la temporada catalana de Triatló. TORT, que en el mon del Triatló, defensa els colors del C.Triatló St Joan de les Abadesses, ha guanyat amb una considerable aventatja de quasi 3 minuts sobre la vallesana ANABEL GRACIA (CT Granollers).| La victòria l\’ha treballat en el segment de la bicicleta, ja que GRACIA ha estat la primera atleta en sortir de l\’aigua, però TORT ha imposat un major ritme en el segon segment, sortint en el darrer segment per afrontar la cursa a peu amb 1 minut de diferencia sobre GRACIA, que ha augmentat fins aquests quasi 3 minuts en els 5000 metres de segment de cursa. TORT ha marcat un temps final de 57\’57\” (per trams: 750m natació -4\’44\”- / 20 qms bicicleta -33\’22\”- / 5000m cursa 19\’51\”). GRACIA ha estat 2na amb un temps total final de 1h00\’42\”. Ha completat el podi MERCÈ MAGEM (CN Reus Ploms) amb 1h03\’26\”. En categoria masculina, el guanyador ha estat ALBERT PARREÑO (CNReus Ploms) amb 50\’44\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.