Tot un campió del món a la IV Cursa de Llafranc Pujada al Far de St. Sebastià.

0
493

Kilian Jornet l’atleta Ceretà de 20 anys i vigent campió del món del Buff skyrunning World Series, ha confirmat que serà a la línea de sortida de la IV Cursa de Llafranc Pujada al far de St. Sebastià el proper 18 de maig. La cursa que organitza el Club Atlètic Palafrugell i que aquest any es el Campionat de Catalunya de Curses de Muntanya està previst que aplegui al millor de l’atletisme català, sense perdre però, la seva condició de cursa popular oberta a tothom. | El recorregut, que ha estat re dissenyat per aquesta ocasió, compta amb un desnivell positiu acumulat de 450 metres i d’uns 220 metres de desnivell acumulat negatiu al llarg dels 10,3 quilometres que conformen el circuit. http://trail.motionbased.com/trail/player/3841007. La cursa comença vorejant la mar per el camí de ronda i acaba dalt del Far de St. Sebastià passant per camins i corriols vora el dolmen. La Coordinadora d’Activitats Turístiques i Empresarials CATE dona suport a la prova i juntament amb el Club Atlètic Palafrugell ha fet possible que tots els participants rebin un lot de regals que inclou samarreta tècnica, bossa per a sabatilles, beguda isotònica, crema solar, ……. esmorzar i copa de cava entre d’altres regals. A més entre els participants està previst el sorteig de nits d’hotel, dinars, immersions per gentilesa dels hotelers i comerciants de Llafranc. Tota la informació actualitzada a http://

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.