2a Cursa de la Guienu a Vilanova de Bellpuig,

0
431

Diumenge 8 de juny fem la segona cursa de \”La Guineu\” a Vilanova de Bellpuig. La cursa esta dividida per categories i la categoria absoluta es correran un total de 10 km, que consta de dues voltes a un circuit completament pla, estem al pla d\’Urgell, i per camí de terra menys el tram que es fara per dins de la localitat. La inscripció esta sent molt bona, i animem a tothom a passar una bona jornada de diumenge fent una mica d\’esport. També podran participar totes les categories desde P-3 fins a Cadet, amb varies curses que es faran desprès de la cursa de 10 Km.| Només ens queda animar a tots els corredors que s\’inscriguin, ho podràn fer a l’apartat inscripcions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.