QUATRE ATLETES CATALANS A LA COPA DEL MÓN DE MARXA

0
306

El Comitè Tècnic de la Real Federación Española de Atletismo ha donat a conèixer els equips que participaran a la Copa del Món de Marxa Atlètica que se celebrarà el proper cap de setmana, 10 i 11 de maig a Cheboksary (Rússia). Quatre atletes catalans participaran en aquest campionat mundial, tres dones i un home. Beatriz Pascual (VTiM) i Maria Vasco (AE BiB) participaran en la prova dels 20 km, i Raquel González (AAC) ho farà en els 10 km de la categoria júnior. El representant masculí, Jesús Àngel Garcia Bragado (C. Isabel II) prendrà part en la prova dels 50 km.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.