José Ríos (Adidas) seleccionat per als seus tercers Jocs Olímpics

0
491

Ja és definitiu: en José Ríos (Adidas) participarà als seus tercers Jocs Olímpics el proper mes d\’ agost a Pequín en la prova de marató. Així s\’ ha donat a conèixer en un comunicat emès per la Real Federación Española de Atletismo, en el qual també s\’ anuncia el nom dels seus acompanyants espanyols: Julio Rey i Chema Martínez en homes i Alessandra Aguilar, Yesenia Centeno i Maria José Pueyo en dones. En homes, en Nacho Cáceres, que s\’ havia quedat a 14 segons de la mínima olímpica, queda com a primer reserva.| En Ríos té la millor marca espanyola de la temporada amb els 2h 09\’38\” que va aconseguir a Otsu, de manera que semblava clar que seria un dels escollits. Però, tot i això, calia esperar la decisió federativa. Així, el nostre president continua ampliant un historial envejable. De fet, des de l\’ any 2000 ha estat seleccionat per a tots i cadascun dels grans campionats d\’ estiu, faltant només al Campionat del Món del 2003 per aquella maleïda apendicitis que va patir uns dies abans de viatjar. 3 Jocs Olímpics (Sidney 2000, Atenes 2004 i Pequín 2008), 3 Campionats del Món (Edmonton 2001, amb un magnífic 6è lloc en 10.000), Helsinki 2005 i Osaka 2007) i 2 Campionats d\’ Europa (Munic 2002, amb la medalla de bronze en 10.000 i Goteborg 2006). Indiscutiblement, el millor atleta que ha donat mai la comarca del Maresme. Esperem que ens doni una alegria als Jocs després d\’ un any molt difícil per a ell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.