José Ríos (Adidas) seleccionat per als seus tercers Jocs Olímpics

0
332

Ja és definitiu: en José Ríos (Adidas) participarà als seus tercers Jocs Olímpics el proper mes d\’ agost a Pequín en la prova de marató. Així s\’ ha donat a conèixer en un comunicat emès per la Real Federación Española de Atletismo, en el qual també s\’ anuncia el nom dels seus acompanyants espanyols: Julio Rey i Chema Martínez en homes i Alessandra Aguilar, Yesenia Centeno i Maria José Pueyo en dones. En homes, en Nacho Cáceres, que s\’ havia quedat a 14 segons de la mínima olímpica, queda com a primer reserva.| En Ríos té la millor marca espanyola de la temporada amb els 2h 09\’38\” que va aconseguir a Otsu, de manera que semblava clar que seria un dels escollits. Però, tot i això, calia esperar la decisió federativa. Així, el nostre president continua ampliant un historial envejable. De fet, des de l\’ any 2000 ha estat seleccionat per a tots i cadascun dels grans campionats d\’ estiu, faltant només al Campionat del Món del 2003 per aquella maleïda apendicitis que va patir uns dies abans de viatjar. 3 Jocs Olímpics (Sidney 2000, Atenes 2004 i Pequín 2008), 3 Campionats del Món (Edmonton 2001, amb un magnífic 6è lloc en 10.000), Helsinki 2005 i Osaka 2007) i 2 Campionats d\’ Europa (Munic 2002, amb la medalla de bronze en 10.000 i Goteborg 2006). Indiscutiblement, el millor atleta que ha donat mai la comarca del Maresme. Esperem que ens doni una alegria als Jocs després d\’ un any molt difícil per a ell.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.