Diumenge es farà la tercera Cursa Popular de Parets del Vallès

0
593

El Club Atletisme Parets, amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Parets i la Diputació de Barcelona, ha organitzat la 3a Cursa Popular de Parets del Vallès, que se celebrarà el diumenge, 11 de maig, a les 10 hores, amb sortida i arribarda al Pavelló Municipal d’Esports. La prova està inclosa dins del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme i es regirà pel reglament aprovat per a les curses de fons. Enguany hi hauran dos recorreguts. La Cursa, de 10 quilòmetres, i La Mitjacursa, de 5, en ambdós casos amb circuit homologat.| El lliurament de dorsals es farà el mateix diumenge des de les 7.30 hores i fins mitja hora abans de la sortida. Les inscripcions ja es poden formalitzar a través dels webs http://www.caparets.com/ i http://www.atletisme.com/ o de forma presencial al Pavelló Municipal d’Esports i a la Piscina de Can Butjosa. El termini d’inscripció finalitza el 8 de maig.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.