L\’Ajuntament de Cerdanyola presenta la XVIII Cursa per Collserola que es correrà el pròxim 18 de maig

0
565

L\’Ajuntament de Cerdanyola ha presentat la XVIII edició de la Cursa per Collserola, en un acte que ha comptat amb la presència de l\’alcalde de la població, Antoni Morral, el regidor d\’Esports, Fèlix Riba, el Director de Caixa Sabadell, Ignasi Guasch, el vicepresident de la Federació Catalana d\’Atletisme, Josep Maria Antentas i el tècnic de promoció de l\’esport de l\’Ajuntament cerdanyolenc, Francisco Rubio. | Aquesta cursa tradicional dins el calendari atlètic se celebrarà el pròxim 18 de maig per la muntanya de collserola amb un recorregut de 13 quilòmetres. La prova està oberta a tothom, tot i que la participació es limita a 750 corredors. Les inscripcions es poden fer per internet, al servei d\’Esports de l\’Ajuntament de Cerdanyola i a diferents botigues de la comarca. en concret, a Sabadell es poden fer a la botiga Intersport Molins i al Consell Esportiu Vallès Occidental Sabadell.
INSCRIPCIONS.
El Regidor d\’Esports del consistori cerdanyolenc, Fèlix Riba, ha comentat que és un orgull per la ciutat poder celebrar la cursa un any més i ha explicat: \”És un repte per nosaltres organitzar aquesta prova, ja que s\’encadena amb el projecte de promoció de l\’atletisme que volem fer a la ciutat amb la construcció d\’una pista\”. Riba també ha aprofitat per fer una crida a tota la comarca i en especial als sabadellencs i sabadellenques. La Cursa per Collserola coincidirà amb la 30a Cursa de El Corte Inglés, que també es farà el diumenge 18 de maig, però el Regidor no creu que es perjudiquin, ja que són dues curses totalment diferents.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.