Rècord de participació a la mitja de Tàrrega

0
334

A falta de 3 dies és segur que es batrà el rècord de participació. Les màquines de les inscripcions estan treballant a tope per recollir les dades dels atletes. L\’ambient al pati estarà garantit i la cursa es preveu força animada i disputada perquè alguns homes molt ràpids ja han confirmat la seva participació. Com a novetat aquest any haurà a l\’arribada, a part del famós granissat, el bocata ,el regal a la bossa i la música dels BATBATUKA una piscineta amb aigua gelada per recuperar les cames desprès de l\’esforç.| El temps es preveu bastant suau pels corredors perquè el divendres i dissabte han anunciat pluges. El dispositiu de 70 voluntaris i els 80 socis dels 100×100 fondistes de Tàrrega estaran a punt per fer del quart i la mitja una festa d\’atletisme. Queden solament 3 dies (es tancaran les inscripcions el dijous o quan arribem als 400 ) per realitzar les vostres inscripcions. Servei premsa 100×100 Fondistes Tàrrega

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.