Rècord de participació a la mitja de Tàrrega

0
376

A falta de 3 dies és segur que es batrà el rècord de participació. Les màquines de les inscripcions estan treballant a tope per recollir les dades dels atletes. L\’ambient al pati estarà garantit i la cursa es preveu força animada i disputada perquè alguns homes molt ràpids ja han confirmat la seva participació. Com a novetat aquest any haurà a l\’arribada, a part del famós granissat, el bocata ,el regal a la bossa i la música dels BATBATUKA una piscineta amb aigua gelada per recuperar les cames desprès de l\’esforç.| El temps es preveu bastant suau pels corredors perquè el divendres i dissabte han anunciat pluges. El dispositiu de 70 voluntaris i els 80 socis dels 100×100 fondistes de Tàrrega estaran a punt per fer del quart i la mitja una festa d\’atletisme. Queden solament 3 dies (es tancaran les inscripcions el dijous o quan arribem als 400 ) per realitzar les vostres inscripcions. Servei premsa 100×100 Fondistes Tàrrega

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.