La mitja de Granollers

0
533

La mitja de Granollers, 1 de febrer 2009, ha obert avui les inscripcions, per a les tres curses, que es tancaran quan arribin a: lamitja (5.500), el quart de mitja(1000) i la mini(1000). Es recomana no esperar doncs tradicionalment els pitralls s\’exahureixen molt abans de la data límit. Enguany totes les inscripcions es faran on line i no de forma presencial. L\’organització pensa reduir al mínim el paper, dins d\’un decàleg de mesures mediambientals. Una altra mesura serà la utilització de tintes ecològiques en l\’estampació de l\’obsequi.| La pregunta clàssica, què donaran aquest any? Samarreta de màniga llarga i unes malles, del tipus pirata. Totes dues prendes de la marca ADIDAS. Trobaràs tota la informació a la seva pàgina web

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.