La mitja de Granollers

0
325

La mitja de Granollers, 1 de febrer 2009, ha obert avui les inscripcions, per a les tres curses, que es tancaran quan arribin a: lamitja (5.500), el quart de mitja(1000) i la mini(1000). Es recomana no esperar doncs tradicionalment els pitralls s\’exahureixen molt abans de la data límit. Enguany totes les inscripcions es faran on line i no de forma presencial. L\’organització pensa reduir al mínim el paper, dins d\’un decàleg de mesures mediambientals. Una altra mesura serà la utilització de tintes ecològiques en l\’estampació de l\’obsequi.| La pregunta clàssica, què donaran aquest any? Samarreta de màniga llarga i unes malles, del tipus pirata. Totes dues prendes de la marca ADIDAS. Trobaràs tota la informació a la seva pàgina web

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.