III – CURSA PARETS DEL VALLES

0
582

El Club d’Atletisme de Parets del Vallés, amb la col·laboració del Servei d’Esports de l´ajuntament de Parets del Vallès, i amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme organitza la III-Cursa Parets del Vallès. Aquesta prova està inclosa dins del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme. | Art. 1.- La prova es celebrarà el diumenge 11 de Maig de 2008 a les 10:00 hores, amb sortida i arribada al pavelló municipal d’esports de Parets, dins un circuit completament urbà. La distància és de 10.000 mts i ha estat homologada per la FCA. L’entrega de dorsals s’efectuarà el diumenge dia 11 des de les 7:30 fins mitja hora abans de la sortida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.