III – CURSA PARETS DEL VALLES

0
431

El Club d’Atletisme de Parets del Vallés, amb la col·laboració del Servei d’Esports de l´ajuntament de Parets del Vallès, i amb l’autorització de la Federació Catalana d’Atletisme organitza la III-Cursa Parets del Vallès. Aquesta prova està inclosa dins del calendari de la Federació Catalana d’Atletisme. | Art. 1.- La prova es celebrarà el diumenge 11 de Maig de 2008 a les 10:00 hores, amb sortida i arribada al pavelló municipal d’esports de Parets, dins un circuit completament urbà. La distància és de 10.000 mts i ha estat homologada per la FCA. L’entrega de dorsals s’efectuarà el diumenge dia 11 des de les 7:30 fins mitja hora abans de la sortida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.