CRONICA “PELS CAMINS DELS MATXOS”

0
2312

Record de la prova amb 7 hores 28 minuts.
El passat diumenge 20 d’abril es va celebrar a Torelló una nova edició de la Marxa per els camins del Matxos. Uns 400 participants ens varem reunir a partir de les 5:45 per recollir els dorsals i fer els últims preparatius per afrontar algun dels possibles recorreguts que l’organització oferia. Els possibles itineraris que es podien realitzar eren el Bellmunt de 48,1 Km, el Bellmunt + la pujada al Puigsacalm de 52,9 Km, el Bellmunt + Cabrera de 57,9 Km i per últim el que dona nom a la prova de 62, 8 Km i 6.150 mts., de desnivell total que es el que va agrupar la major part dels participants.| A primeres hores del dia una petit ruixat ens va acompanyar, cosa que em va fer pensar que tindríem un dia ben passat per aigua, però per sort el dia va aguantar força be, fen nomes petits ruixats esporàdics. A les 6:30 en punt es dona la sortida i desprès de pocs metres per Torelló la cursa ja s´infila direcció al Castell i desprès cap a Bellmunt km 10,3 i control nº 2 on arribem en Ferran Roque, Ramón Rierola i jo en 4,5 i 6 posició. El trident funciona a la perfecció ells es coneixen el recorregut a la perfecció, ja que son de la zona i els ritmes son molt igualats. Els km van passant i així arribem tots tres al cim de Puigsacalm, control nº 4, la classificació no varia. Fem la forta baixada per el Coll de Bracons fins a Riu Fòrnes on desde aquí afrontarem l’última gran pujada que ens portaria a Cabrera km 36,8 i control 6 (posicions 3-4-5). Es aquí on sense parlar-ne tots tres veiem que portem molt bona mitja i era possible fer un marca sub-8 hores. Realment la part mes intensa de la Marxa van ser els últims 10 km on nosaltres per primer cop ens varem separar, jo vaig intentar marxar tot sol per intentar agafar al segon classificat en Josep Mª Cabanes. La meva opció de marxar va resultat positiva ja que no tant sols vaig caçar al segon classificat si no que també vaig poder agafar al primer classificat fins aquell moment en Antoni Roura i per sort en Ferran i Ramón van canviar fort de ritme i poc desprès del km 60 ens vam tornar a agrupar per arribar tots tres junts a Torelló amb un fantàstic temps de 7 hores i 28 minuts, record de la prova. Be per últim voldria remarcar la gran sort que vaig tenir de poder compartir la travessa amb el Ferran i el Ramón ja que sense el seu coneixement del recorregut ves sigut molt mes difícil aconseguir la marca que vam fer i com no, també al Ricard Vila que amb el pla d´entreno que hem planejat poc a poc les sensacions a les pujades van sent molt mes bones. CLASSIFICACIO FINAL. 1º RAMON RIEROLA / FERRAN ROQUE / XESC TERES 7 HORES 28 MINUTS. 2º JOSEP MARIA CABANAS 7 HORES 45 MINUTS. 3ª ANTONI ROURA 7 HORES 48 MINUTS.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.