Atletes històrics de la Lliga d’internautes i d’Atletisme.com, Campions de Catalunya Veterans a la Marató d’Empúries 2008

0
2206

L’incombustible Benito Ojeda (M40), del Diadora Domingo Catalán; l’home de les 1000 curses, l’Enric Hernández March (M45), del Bikila Barcelona, i el Vicenç Solé (M50), independent, però corrent com “atletisme.com” des dels inicis, es van proclamar Campions de Catalunya de Marató, en les seves respectives categories, el passat diumenge dia 4 a la VI Marató d’Empúries. Benito Ojeda, encara al cap de munt de l’elit catalana del fons en ruta, Campió Absolut de Catalunya durant aquest tres darrers anys, ha revalidat també enguany el títol de Campió de Catalunya Veterà (M40).| Per la seva banda, Enric Hernández March, subcampió l’any passat, li ha arrabassat el primer lloc al Jacky García Parajua (3r aquest any) i s’ha proclamat Campió de Catalunya Veterà (M45). I finalment, Vicenç Solé, federat des d’aquest any, ha aconseguit el Campionat (M50) en el seu darrer any en la categoria, lluitant contra atletes més joves que ell. En les categories de dones, dues atletes de la Lliga també van pujar al podi de les veteranes. A la categoria F40, Carme Ballesteros, del Diadora Domingo Catalán, assolí el Subcampionat, mentre que a la de F45 l’Anna Cos, del C.N. Terrassa, guanyava el títol i l’Anna Pascual Pich, del C.N. Banyoles, guanyava el Subcampionat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.