1ª Cursa Popular de la Festa de l\’Esport 2008. SANTA PERPETUA DE MOGODA

0
310

El Patronat d’Esports organitza el proper 8 de juny la primera edició de la Cursa Popular de Santa Perpètua de Mogoda. L’activitat constarà de dues proves: una minicursa de 1.000 metres i una cursa de deu quilòmetres. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar presencialment a les oficines del Patronat o per Internet a les adreces festaesportsantaperpetua.cat i www.atletisme.com.| La Primera Cursa Popular compta amb la col·laboració de les entitats locals Club Esportiu Fondistes “FF”, del Grup de Maratonians i del Centre Ex cursionista. L’organització ha previst dues proves, una cursa popular de deu quilòmetres.i una minicursa de 1.000 metres. La cursa de deu quilòmetres està adreçada a les persones majors de 15 anys i consta de sis modalitats, cadascuna d’aquestes en categoria masculina i femenina. El Patronat ha volgut destacar que el cronometratge oficial de la cursa és Championchip. La carrera s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i també es podrà fer caminant. Les inscripcions a la cursa popular es poden formalitzar presencialment a les oficines del Patronat d’Esports, de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores. També es poden fer per Internet a través de Championchip a l’adreça www.atletisme.com i mitjançant el web de la cursa que ha dissenyat el Patronat d’Esports, www.festaesportsantaperpetua. cat. El preu de la inscripció de la cursa és de 4 euros per als joves nascuts entre 1988 i 1993, i de 8 euros per a la resta de categories. En el cas dels corredors amb xip propi, el preu és de 7 euros. Minicursa de 1.000 metres La minicursa s’iniciarà a les nou del matí i està adreçada a nois i noies de 3r de primària a 2n d’ESO. Consta de tres categories, cadascuna d’aquestes en la modalitat masculina i femenina. Les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar a les oficines del Patronat de dilluns a divendres de 8 a 18 h o el mateix dia de la cursa, de 8 a 8.45 hores. El Patronat ha previst premis per als tres primers classificats de cada categoria i modalitat. A més, tots els participants rebran una bossa amb obsequis quan finalitzin la cursa. El termini per inscriure’s tant a la minicursa com a la cursa de deu quilòmetres es tanca el dia 4 de juny.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.