1ª Cursa Popular de la Festa de l\’Esport 2008. SANTA PERPETUA DE MOGODA

0
430

El Patronat d’Esports organitza el proper 8 de juny la primera edició de la Cursa Popular de Santa Perpètua de Mogoda. L’activitat constarà de dues proves: una minicursa de 1.000 metres i una cursa de deu quilòmetres. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar presencialment a les oficines del Patronat o per Internet a les adreces festaesportsantaperpetua.cat i www.atletisme.com.| La Primera Cursa Popular compta amb la col·laboració de les entitats locals Club Esportiu Fondistes “FF”, del Grup de Maratonians i del Centre Ex cursionista. L’organització ha previst dues proves, una cursa popular de deu quilòmetres.i una minicursa de 1.000 metres. La cursa de deu quilòmetres està adreçada a les persones majors de 15 anys i consta de sis modalitats, cadascuna d’aquestes en categoria masculina i femenina. El Patronat ha volgut destacar que el cronometratge oficial de la cursa és Championchip. La carrera s’iniciarà a dos quarts de deu del matí i també es podrà fer caminant. Les inscripcions a la cursa popular es poden formalitzar presencialment a les oficines del Patronat d’Esports, de dilluns a divendres, de 8 a 18 hores. També es poden fer per Internet a través de Championchip a l’adreça www.atletisme.com i mitjançant el web de la cursa que ha dissenyat el Patronat d’Esports, www.festaesportsantaperpetua. cat. El preu de la inscripció de la cursa és de 4 euros per als joves nascuts entre 1988 i 1993, i de 8 euros per a la resta de categories. En el cas dels corredors amb xip propi, el preu és de 7 euros. Minicursa de 1.000 metres La minicursa s’iniciarà a les nou del matí i està adreçada a nois i noies de 3r de primària a 2n d’ESO. Consta de tres categories, cadascuna d’aquestes en la modalitat masculina i femenina. Les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar a les oficines del Patronat de dilluns a divendres de 8 a 18 h o el mateix dia de la cursa, de 8 a 8.45 hores. El Patronat ha previst premis per als tres primers classificats de cada categoria i modalitat. A més, tots els participants rebran una bossa amb obsequis quan finalitzin la cursa. El termini per inscriure’s tant a la minicursa com a la cursa de deu quilòmetres es tanca el dia 4 de juny.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.