3ª Milla Urbana a Montcada i Reixac

0
550

Aquest any celebrarem la 3ª edició de la Milla Urbana a Montcada i Reixac, el proper diumenge 11 de maig de 2008 a partir de les 10h del matí, amb les festes del poble, la inscripció és gratuïta!
Inscripcions gratuïtes .|
Llistat inscrits Amb un total de 10 curses de diferents categories, una d’elles Open (atletes populars), hi ha lloc per a tothom! Tots els participants que finalitzin la prova rebran un obsequi per la seva participació, el qual es farà efectiu a l\’arribada de cada cursa. Tanmateix, tindran trofeu els tres primers classificats (2n i 3r seran guardonats amb una medalla) de cada categoria i el primer local masculí i femení de cada categoria. A la Milla Open tindran també trofeu els tres primers classificats (2n i 3r seran guardonats amb una medalla), tant masculí com femení, sense distinció de categoria. Com a novetats, podem destacar el següent: Totes les curses: Cronometratge amb Xip + Circuit Homologat Cursa Absoluta (Homes i Dones): Premis en metàl·lic per als 5 primers (1r:200eur, 2n:125eur, 3r:75eur, 4t:50eur, 5e:25eur). Veterans: Divisió de classificació i premis en tres categories (VetA:35-44anys, VetB:45-54anys, VetC:55anys-endavant). El circuit de la cursa es troba situat a la Rambla dels Països Catalans, al costat del Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.