3ª Milla Urbana a Montcada i Reixac

0
370

Aquest any celebrarem la 3ª edició de la Milla Urbana a Montcada i Reixac, el proper diumenge 11 de maig de 2008 a partir de les 10h del matí, amb les festes del poble, la inscripció és gratuïta!
Inscripcions gratuïtes .|
Llistat inscrits Amb un total de 10 curses de diferents categories, una d’elles Open (atletes populars), hi ha lloc per a tothom! Tots els participants que finalitzin la prova rebran un obsequi per la seva participació, el qual es farà efectiu a l\’arribada de cada cursa. Tanmateix, tindran trofeu els tres primers classificats (2n i 3r seran guardonats amb una medalla) de cada categoria i el primer local masculí i femení de cada categoria. A la Milla Open tindran també trofeu els tres primers classificats (2n i 3r seran guardonats amb una medalla), tant masculí com femení, sense distinció de categoria. Com a novetats, podem destacar el següent: Totes les curses: Cronometratge amb Xip + Circuit Homologat Cursa Absoluta (Homes i Dones): Premis en metàl·lic per als 5 primers (1r:200eur, 2n:125eur, 3r:75eur, 4t:50eur, 5e:25eur). Veterans: Divisió de classificació i premis en tres categories (VetA:35-44anys, VetB:45-54anys, VetC:55anys-endavant). El circuit de la cursa es troba situat a la Rambla dels Països Catalans, al costat del Pavelló Municipal Miquel Poblet de Montcada i Reixac.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.