Ojeda obté el tercer títol català de marató consecutiu Des del 1993 suma ja deu campionats i té un palmarès brillant

0
436

L\’Escala va acollir ahir una nova edició del Campionat Català de Marató, aprofitant la prova inclosa dins els actes del Triumvirat Mediterrani d\’Empúries. Benito Ojeda, dues vegades campió espanyol de la distància i, amb la d\’ahir, deu vegades campió de Catalunya de marató, va aconseguir la victòria en la sisena edició de la marató d\’Empúries. Ojeda, que només va trobar-se amb la resistència del francès Xavier Sabourin, va tenir una cursa plàcida per tornar-se a proclamar, quinze anys després del seu primer triomf, campió de Catalunya.| La cita emporitana, que va servir a Ojeda per revalidar el títol per tercer any consecutiu, va tenir les Ruïnes d\’Empúries com el millor marc de la prova. La prova femenina En l\’apartat femení la victòria va ser per a Anna Rosa, que es va imposar per més de deu minuts a Carme Ballesteros, la segona classificada de la prova. De tota manera van ser gairebé 300 els atletes que van poder acabar la marató, mentre que el terç de marató que estava programat va comptar amb la presència de més de 500 participants, entre atletes i populars. En el terç la victòria va ser per Víctor Gonzalo Guirao, que es va imposar al tram final a l\’olotí Artur Roig, mentre que en categoria femenina la victòria va ser per a la gironina Olga Planas, que es va imposar sobre la francesa Claudia Baudry per més de tres minuts. En total, més d\’un miler d\’atletes van llançar-se ahir al carrer per participar bé a la Marató d\’Empúries, bé a la cursa popular amb un terç de la distància.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.