Campionat d\’Espanya de Duatló Cros

0
396

Aquest cap de setmana hem revalidat per tercer any consecutiu el Campionat d\’Espanya de Duatló Cros i consecuentment guanyat també la Copa d\’Espanya, que es la puntuació de les 5 proves que la composen: Fuenlabrada, Oviedo, Vitoria,Valladolid, i aquesta última de Castroverde (Galicia). Amb un circuit molt exigent on per fer els 6 cursa a peu/ 20km en bicicleta de Muntanya/3 cursa a peu es van tardar casi 2h els nostres van quedar de la següent manera: Victor del Corral 2on, Agustí Roc 3er i Joan Freixa 4art ( aquets sumen els temps de l\’equip ), Albert Rovira 12é, 2on SUB23 i Aleix Muñió 31, van haver moltes averies i retirats incluint aquí dos components de l\’equip en Dani Gutierrez i el David Garcia. Cal destacar que amb aquesta 1a posició en Duatló Cros, Castroverde i la 2a en Duatló de Carretera, Monforte de Lemos, el nostre club es confirma com el gran dominador del Duatló Espanyol.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.