Promoció: Campionat de Catalunya de Clubs

0
727

Dissabte, 3 de maig, van disputar-se les dues primeres jornades del Campionat de Catalunya de Clubs per a categories de promoció, a l\’Estadi Municipal \”La Muntanyeta\” de Calella, organitzada pel Club d\’Atletisme Calella i la Federació Catalana d\’Atletisme.| L\’Igualada va ser el gran victoriós de la jornada, guanyant el Campionat amb 3 dels seus equips (Aleví Femení, Aleví Masculí i Infantil Femení). La resta de títols van ser per el Castellar en Benjamí Mixt, el Sant Cugat en Benjamí Femení, el Sabadell en Benjamí Masculí i L\’Hospitalet en Infantil Masculí.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.