L’EQUIP INFANTIL FEMENINS D’ISS – L’HOSPITALET CAMPIÓ DE CATALUNYA EN PISTA A CALELLA

0
2212

. Cinc pòdiums més bagatge final.
Fantàstic cap de setmana el que han viscut els equips d’ISS – L’Hospitalet a l’Estadi Municipal de la Muntanyeta de Calella. Els riberencs han assolit pujar al pòdium a sis de les set categories que han pres part amb menció especial a l’equip infantil femení que ha demostrat el seu potencial assolint el títol de campiones de Catalunya que cal ajuntar amb el obtingut a la pista coberta, al títol de marxa en ruta assolit el passat dia 1 de maig a Montmeló i al sots – campionat de cros assolit al passat febrer, en resum fantàstica temporada ja que a més a més dominen amb claredat la Lliga Catalana de Promoció.| La regularitat ha estat la clau en aquest títol assolint ISS – L’Hospitalet fins a tretze posicions de pòdium entre disset proves disputades amb cinc triomfs parcials, per Sandra Troyano en 3000 metres marxa, per Anna Ruiz en llançament del disc i salt d’alçada, Mar Vico en salt de llargada i Lídia Núñez en llançament del martell. Segones posicions per Sonia Nasarre en 150 metres llisos, Adriana Muñoz en 1000 metres llisos, Marta Vilches en 80 i 220 metres tanques, Mar Vico en llançament del pes i al relleu de 4 x 200 metres llisos compost per Mar Aguayo, Mireia Suñé, Judit Barill i Ariadna Arriola. Finalment al tercer lloc del pòdium van restar Cristina Gómez en 3000 metres llisos i al relleu de 4 x 80 metres llisos compost per Macarena Mateo, Mireia Suñé, Alba Requena i Judit Barril. La resta de l’equip van estar les quartes posicions Eva Sánchez en 80 metres llisos i triple salt, Sonia Nasarre en salt amb perxa i Sheila Pérez en llançament de la javelina. Segon es va classificar el C. A. Manresa amb 154 punts, mateixos que va aconseguir el tercer el C.M. Sant Cugat pels 181,5 d’ISS – L’Hospitalet. Les alevins femenines d’ISS – L’Hospitalet van estar a punt de donar una altra alegria però la desqualificació del relleu de 3 x 600 metres llisos els va impedir aconseguir el títols que va anar a parar a mans del C. A. Igualada amb 102,5 punts, per 91 de les riberenques i 82,5 del C. A. Manresa, tercer. Destaquen els triomfs de Judit Pérez en 600 metres llisos, Elena López en 60 metres tanques en la seva primera experiència sobre la distància, Nora Moreno en 2000 metres marxa, Laia Roca en salt d’alçada i Júlia Rodríguez en salt de llargada. Segones posicions per Clara Sisquella en 60 metres llisos, i el relleu de 4 x 60 metres llisos compost per Clara Sisquella, Laia Roca, Elisabet Ceberio i Elena Blanco que amb un registre de 35”5 han establert un nou rècord de l’entitat. La resta d’actuacions van estar el cinquè lloc de Andrea Prieto en 2000 metres llisos, el quart de Mariona Garcia en salt amb perxa, Elisabet Ceberio vuitena en llançament del pes, Martina Sol setena en llançament del disc i Júlia Martín vuitena en llançament de la pilota. L’equip cadet femení d’ISS – L’Hospitalet ha estat tercer amb 132 punts, per 164 del C. A. Manresa i 171 del guanyador l’A. A. Catalunya. Primers llocs per Aniria Mata en 3000 metres llisos, Almudena Rodríguez en 3000 metres marxa i Beatriz Caspar en 1500 metres obstacles amb un nou rècord de l’entitat, 5’24”2. La resta de l’equip va estar compost per Maria Ricote, novena en 100 metres llisos, Mónica Fernández sisena en 300 metres llisos, Gara Basilio desena en 600 metres llisos, Anna Viudez tercera en 1000 metres llisos, Raquel Larrosa segona en 100 metres tanques i setena en salt de llargada, Claudia Grifol setena en 300 metres tanques i novena en triple salt, Marina Sabata quarta en salt amb perxa i sisena en salt d’alçada, Alba Garcia cinquena en llançament de la javelina i setena en llançament del pes, Alba Márquez quarta en llançament del martell i cinquena en llançament del disc, el relleu de 4 x 100 metres llisos compost per Maria Ricote, Mónica Fernández, Cèlia Romero i Gara Basilio cinquè i el relleu de 4 x 300 metres llisos compost per Anna Viudez, Aniria Mata, Beatriz Caspar i Cèlia Romero, quart. Pel que al homes els tres equips d’ISS – L’Hospitalet han estat tercers. En categoria cadet amb 142 punts, per 150 de l’A. A. Catalunya i 163,5 punts del C. A. Manresa. Destacar que només va haver un triomf individual a càrrec de Marc Fernández en 100 metres tanques estant després quart en salt amb perxa; cal remarcar les segones posicions de Sergi Guijo en llançament del disc i del martell, en aquest darrer cas amb un nou rècord de l’entitat, 41m39; també segons van estar Pol Fernández en salt d’alçada, Carles Olasolo en 600 metres llisos, Manel Costalago en 5000 metres marxa i Pau Laporte en llançament del pes. La resta de l’equip va estar format per Carlos Domingo tercer en 100 metres llisos i quart en 300 metres llisos, Guillem Aparicio novè en 1000 metres llisos, Eric Muro setè en 3000 metres llisos, Adrià Vicenç setè en 300 metres tanques, Alex Loscos quart en 1500 metres obstacles, Albert Olasolo tercer en triple salt, Marc Laporte vuitè en llançament de la javelina, el relleu de 4 x 100 metres llisos compost per Pol Fernández, Manel Costalago, Pau Laporta i Alex Loscos vuitè i el relleu de 4 x 300 metres llisos compost per Carles Olasolo, Guillem Aparicio, Alex Loscos i Marc Laporte quart. L’equip infantil masculí d’ISS – L’Hospitalet va demostrar que pot ser el rei de la irregularitat, malgrat ser l’entitat que va dominar més proves, cinc, no va poder passar del tercer lloc final amb 144 punts, per 151 del C. A. Manresa i 163,5 del C. A. Igualada. Destacar els triomfs de Eric Diaz en llançament del disc i llançament del martell, de Marc Guerrero en 3000 metres marxa, el relleu de 4 x 80 metres llisos compost per Javier Barrera, Marc Guerrero, Albert Stampa i Nelson Martín; el darrer triomf va estar per Esteban Fernández – Dávila en 220 metres tanques que amb un registre de 32”7 va millorar el rècord de l’entitat a l’igual que va passar en 80 metres tanques amb els 13”4 que li van permetre estar segon. La resta de l’equip va estar compost per Jan Margaria cinquè en 80 metres llisos i novè en triple salt, Jaume Aparicio quart en 150 metres llisos, Joan Sisquella setè en 1000 metres llisosMarc Juarez novè en 3000 metres llisos, Unai Garcia novè en 1000 metres obstacles, Albert Stampa vuitè en salt d’alçada, Pau Garcia quart en salt amb perxa, Nelson Martín onzè en salt de llargada, Javier Barrera quart en llançament del pes, Albert Galera-Rotger cinquè en llançament de la javelina i el relleu de 4 x 200 metres llisos compost per Unai Garcia, Jaume Aparicio, Joan Sisquella i Marc Juarez. Finalment l’equip aleví masculí d’ISS – L’Hospitalet va estar tercer amb 89,5 punts, per darrera del C. A. Igualada primer amb 102,5 punts i del C. M. Sant Cugat segon amb 98. Triomfs per Oscar Loscos en salt amb perxa i per Daniel Bocos en 2000 metres marxa; segones posicions per Lluís Aguyó en llançament de la pilota i el relleu de 3 x 600 metres llisos compost per Oscar Loscos, Toni Jiménez i Pablo Carol i tercera per Oscar Muñoz en 60 metres tanques Tancant l’equip Eduard Villar, sisè en 60 metres llisos, Toni Jiménez setè en 600 metres llisos, Carlos Ortega vuitè en 2000 metres llisos, Jaume Vergés novè en salt d’alçada, Pablo Carol cinquè en salt de llargada, Sasha Arnau desè en llançament del pes, Roger Berglund cinquè en llançament del disc i el relleu de 4 x 60 metres llisos compost per Oscar Muñoz, Eduard Villar, Sasha Arnau i Jaume Vergés setè. En definitiva ISS – L’Hospitalet ha estat l’única entitat que ha pogut pujar al pòdium a les sis categories disputades al Campionat de Catalunya de Clubs de Promoció 2008.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.