Gran participació a la 31ª Cursa popular de Sant Josep a Montblanc

0
462

Unes 500 persones ha participat aquest dijous 1 de maig a la 31ª Cursa Popular i a al 14ª Cursa de Fons a l’ermita de Sant Josep de Montblanc el que suposa un nou èxit de participació, havent-se arribat a límit que establia l’organització. Per que fa a la cursa popular aquesta ha estat guanyada per Marco Pérez en categoria Masculina i Aida Vallés en categoria femenina. En la cursa de fons el primer classificat ha estat Xavi Garcia Insa del JOMA i la primera classificada Marta Secall del Club Atlètic Montblanc. | El Club Atlètic Montblanc agraeix la participació de tots els corredors i col•laboradors. A partir de demà divendres podran consultar-se les classificacions i les fotos a la pàgina web del club

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.