CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARATÓ

0
331

El proper diumenge 4 de maig, el Patronat Municipal de l\’Esports de l\’Ajuntament de l\’Escala organitza el 32è. Campionat de Catalunya de Marató, en el marc de la sisena edició de la Marató d\’Empúries – L\’Escala – Costa Brava. La sortida es donarà a les 9.00 hores, i estarà situada al Museu d\’Arqueologia d\’Empúries, indret on també se situarà l\’arribada. La cursa transcorrerà pel marc incomparable que formen els nuclis urbans i paisatgístics de l\’Escala, Sant Martí d\’Empúries, Albons i Sant Pere.| Els actuals campions són Benito Ojeda i Anna Rosa, que van aconseguir el títol autonòmic de 2.007 a la mateixa Marató d\’Empúries.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.