Barcelona 2010 presenta el seu lloc web

0
492

www.bcn2010.org és el nou lloc web del Campionat d’Europa
d’atletisme Barcelona 2010. Acaba d’ésser presentat en societat en un acte presidit pel delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, al qual els assistents han tingut l’oportunitat de provar-ho i descobrir les múltiples sorpreses que aquesta eina informativa depara.| Vicente Añó, coordinador general del campionat, i Raúl Martín, president de la firma Oasyssoft, que ha estat la que ha portat a terme el desenvolupament de l lloc web, també han intervingut en l’acte per destacar la importància d’aquesta nova eina de l’organització. Oassysoft, una empresa jove, nascuda el 1997, que desenvolupa solucions de software des de la seva passió per la innovació, ha creat una plataforma de desenvolupament denominada eBD que és líder en el mercat de desenvolupaments web. El disseny del lloc web correspon a Guillem Virgili, que alhora és l’autor del disseny del logotip del campionat. El lloc web és una eina clau per la promoció del campionat. Està dissenyat en tres llengües, català, espanyol i anglès, i recull tota la informació necessària per entendre la complexitat de l’organització d’un esdeveniment com Barcelona 2010, per conèixer la història del Campionat d’Europa d’atletisme i per distingir i paladejar les innumerables virtuts de la ciutat de Barcelona. Serà, amb el pas del temps, un instrument que facilitarà les acreditacions al certamen i les inscripcions dels futurs voluntaris. I consta d’un espai per l’entreteniment amb jocs d’intel·ligència molt instructius. La web oficial a més conté una sofisticada àrea dedicada als mitjans de comunicació. Des d’un centre de premsa digital creat per l’ocasió es gestionaran totes aquelles informacions i documents que els periodistes podran descarregar-se per la seva comoditat. www.bcn2010.org és a més el vigia que ens advertirà, d’ara en endavant, dels dies que resten pel començament del campionat. Avui, primer dia de maig, ja sabem que resten 816 dies perquè baixi el teló del Campionat d’Europa d’atletisme Barcelona 2010.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.