MULLA’T I CORRE, Al Circuit de Catalunya per l’Esclerosi Múltiple

0
2487

Aquest dimecres s’ha realitzat la Roda de Premsa Presentació de la vuitena edició de la Cursa Atlètica al Circuit de Catalunya “Mulla\’t i Corre per l\’Esclerosi Múltiple” que se celebrarà el proper diumenge 4 de maig al Circuit de Catalunya de Montmeló.| A l\’acte hi ha assistit el Sr. Manuel Ramal, Alcalde de Montmeló, Sr. Ramón Praderas, Director del Circuit de Catalunya, Sra. Rosamaria Estrany, Presidenta de la Fundació Esclerosi Múltiple, Sra. Conxita Rusinés, Cap de Comunicació de l\’Associació Mitja Marató de Terrassa, Sr. Isaac Otero, Director de la cursa \”Mullat i Corre 2.008\”, i el Sr. Romà Cuyàs, President de la Federació Catalana d\’Atletisme. També ha participat l\’atleta José Ríos, que ha fet els honors d\’apadrinament de la Cursa en aquesta edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.