Núria Padrisa, subcampeona d\’Espanya de triatló llarga distància

0
338

Molt bon resultat de la Núria en la primera prova important del seu calendari d\’enguany.
La sortida del triatló va ser a les 7 del matí per a les noies i després d\’intentar seguir a la txeca Eva Novokova va sortir en segona posició de l\’aigua. Va aconseguir mantenir un bon ritme sobre les dues rodes i va arribar a la transició que continuava sent segona i primera del Campeonat d\’espanya. | Als primers 15 kms es va arribar a fer la idea que podia aconseguir el campeonat però la bilbaina Immaculada Pereiro té una carrera a peu molt forta i la va acabar passant en els últims set kms de cursa quan la Núria ja no tenia prou forces a les cames per a lluitar-hi. La núria va obtenir el seu primer títol important en la llarga distància amb un temps de 7h 18\’, a 6minuts i mig de la guanyadora. Per la Núria és el millor triatló de llarga distància que ha fet i això la motiva a fer una molt bona temporada. Per altra banda també hi van ser triatletes de Manresa amb un molt bon resultat d\’en Sergi Bermejo (17è general, 6h 40\’, tan sols a 27\’ del guanyador) amb una bici molt forta, Carlos Santasusana (25è, 6h 52\’), Jordi Badia (53è, 7h 12\’), Ferran Mahamud (103è, 7h 37\’) i Artur Cruz (167è, 8h 06\’)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.