Núria Padrisa, subcampeona d\’Espanya de triatló llarga distància

0
449

Molt bon resultat de la Núria en la primera prova important del seu calendari d\’enguany.
La sortida del triatló va ser a les 7 del matí per a les noies i després d\’intentar seguir a la txeca Eva Novokova va sortir en segona posició de l\’aigua. Va aconseguir mantenir un bon ritme sobre les dues rodes i va arribar a la transició que continuava sent segona i primera del Campeonat d\’espanya. | Als primers 15 kms es va arribar a fer la idea que podia aconseguir el campeonat però la bilbaina Immaculada Pereiro té una carrera a peu molt forta i la va acabar passant en els últims set kms de cursa quan la Núria ja no tenia prou forces a les cames per a lluitar-hi. La núria va obtenir el seu primer títol important en la llarga distància amb un temps de 7h 18\’, a 6minuts i mig de la guanyadora. Per la Núria és el millor triatló de llarga distància que ha fet i això la motiva a fer una molt bona temporada. Per altra banda també hi van ser triatletes de Manresa amb un molt bon resultat d\’en Sergi Bermejo (17è general, 6h 40\’, tan sols a 27\’ del guanyador) amb una bici molt forta, Carlos Santasusana (25è, 6h 52\’), Jordi Badia (53è, 7h 12\’), Ferran Mahamud (103è, 7h 37\’) i Artur Cruz (167è, 8h 06\’)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.