CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE PROMOCIÓ

0
441

El proper cap de setmana, 3 i 4 de maig, se celebrarà el Campionat de Catalunya de Clubs en les categories de promoció, que són les de Cadet, Infantil, Aleví i Benjamí, a l\’Estadi Municipal \”La Muntanyeta\” de Calella, organitzat pel Club d\’Atletisme Calella. Més de vint clubs i prop d\’un miler de joves atletes catalans participaran en aquest campionat autonòmic per equips. Aquest campionat es realitzarà en tres jornades, el dissabte en jornades de matí i tarda, a partir de les 10.00 h i 15.00 hores respectivament, i el diumenge en jornada matinal a partir de les 09.00 h.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.