Quart i Mitja Marató ciutat de Tàrrega, 1r Memorial Eduard Garcia Piqué

0
510

Doncs ja hi tornem a ser. Un any més estem a punt de celebrar les curses del maig consistents en una de 10,5 quilòmetres i una altra de 21,097, en les que com ja sabeu la sortida i l’arribada és a la plaça del pati, passant les dues pel municipi de Vilagrassa i arribant la més llarga fins al mas de l’Estadella.| L’esdeveniment és el dia onze de maig a les deu del matí i com a novetat aquest any, volem dedicar-les al nostre amic i company Eduard Garcia Piqué, que com ja sabeu ens deixava de forma prematura el desembre passat. Aquest any, amenitzarà la festa el grup Bat-Batuka, situat a Vilagrassa i que intentarà donar forces als soferts corredors/es, que per cert, esperem que igual que l’any passat superin amb escreix els 350 en les dues curses. Ja es poden fer les inscripcions que costen 13 euros, a través dels butlletins o per internet a la web del club www.ca100x100.com o www.atletisme.com. Les curses estaran controlades per xip (Champion Chip) i es donarà com ja és habitual un obsequi a tots el participants arribats a la meta. Tota la informació de les curses, la trobareu en la web del club esmentada anteriorment.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.