Milla Sagrada Família

0
530

Juan Carlos Higero i Dolores Checa s\’imposen a la XXIV Milla
L’atleta del Club Promoranda Juan Carlos Higuero i la corredora de Silla, Dolores Checa, s’han adjudicat el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona – Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror.| Juan Carlos Higuero (4’15”) ha traspassat la línia de meta amb molta claredat per davant del segon i tercer classificats l’atleta madrileny Arturo Casado de l’equip Addidas (4’16”) i el corredor francès Mounir Yemounni (4’16’’). Casado i Yemounni han començat dominant bona part de la cursa tot i que en el segon pas pel carrer Mallorca han cedit el cap de la cursa a Juan Carlos Higuero protagonista d’una gran recuperació en els darrers metres. En l’sprint final l’atleta sorià ha estat capaç de treure un segon de diferència respecte els seus immediats perseguidors. Juan Carlos Higuero s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “estic molt content perquè després de dos anys de resistir-se’m el triomf al final he pogut guanyar aquesta prova que m’agrada tant“, ha declarat l’atleta. També ha volgut destacar que “per mi la Milla Sagrada Família va associada amb la meva carrera esportiva perquè aquí vaig començar com a júnior i ara segueixo corrent-la com a professional” Dolores Checa , guanyadora en dones L’atleta de la localitat de Silla, Dolores Checa, doble campiona d’Espanya juvenil de 1.500, s’ha imposat a Rosa Morató en la sèrie femenina. L’atleta del club Valencia TiM, amb un temps de 4’50’’ s’ha imposat en la recta final a la corredora catalana també del club València TiM que ha començat la cursa des de darrera i ha anat escalant posicions fins acabar en segona posició amb un temps de 4’52’’. En tercera posició ha acabat la portuguesa Sara Moreira que ha estat capaç de comandar la cursa en els primers metres però que en el desenllaç de la carrera s’ha vist superada per Checa i Morató. La corredora del Maratone clube de Portugal ha completat el podi amb un temps de 4’52’’. Nou rècord en masculí amb 4\’14\’\’ Abans de les sèries professionals s’han disputat 9 curses populars de la Milla Sagrada Família i, acabades les sèries professionals, s\’han corregut dues curses més d\’alevins. A la Milla hi han participat prop de 1.286 atletes de totes les edats dels 2.000 inscrits. A les dues sèries absolutes, masculina i femenina, en homes ha guanyat Mohamed Benhmbarka que ha establert un nou rècord a la Milla amb 4’14’’, marca que supera fins i tot el temps de Juan Carlos Higuero. En dones s’ha imposat la catalana, Anna Bové amb un temps de 4’17’’. Organització sense incidents La Milla Sagrada Família-Gran Premi Gaudí, que organitza la Fundació Claror des de fa 24 anys, ha transcorregut sense incidents i enmig d’un gran ambient festiu. El sol ha lluït tot el matí i la climatologia ha estat agradable per a la pràctica de l’esport. Han assistit a la cursa a Regidora de l’Eixample, Assumpta Escarp, i el Gerent de l\’Institut Barcelona Esports, Sergi Pujalte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.