ISS – L’HOSPITALET DOMINA LA LLIGA CATALANA DE PROMOCIÓ DESPRÉS DE LA SETENA JORNADA

0
612

Líders en cadet masculí, infantil masculí, infantil femení i aleví femení.
Un cop els èxits d’ISS – L’Hospitalet venen de les categories de promoció, en aquest cas a la tercera edició de la Lliga Catalana de Promoció els riberencs són els màxims dominadors ja que a falta de cinc jornades es troben en condicions de pujar al pòdium a les vuit categories. En aquest moment es troben en primera posició en quatre categories, cadet masculina, infantil masculina i femenina i aleví femenina.| Per la seva ban els benjamins i el alevins masculins es troben situats a la segona posició i les cadets femenines són terceres a només 2 punts del segon classificat. Més allunyades del pòdium es troben les més petites, les benjamins, que de moment es troben a la sisena posició però de cara a la final de la competició estaran lluitant per pujar al pòdium. Les infantils d’ISS – L’Hospitalet són les líders més sòlides amb més de 3000 punts d’avantatge sobre el segon classificat el C. A. Manresa i gairebé 6000 sobre el C. M. Sant Cugat (tercer) fins a 51 entitats classificades. L’altíssim nivell demostrat per Marta Vilches, Sonia Nasarre, Eva Sánchez, Cristina Romero, Anna Ruiz, Mar Vico, Lídia Núñez, Sandra Troyano, Sheila Pérez, Andrea Manzano i Judit Barril les porta a dominar aquesta classificació sense oblidar altres atletes que estan tot just darrera i que aportaran els punts necessaris per intentar el proper cap de setmana proclamar-se campiones de Catalunya per Equips, atletes com Mireia Suñé, Mar Aguayo, Ariadna Arriola, Tania González, les germanes Requena, Adriana Muñoz, Paula Rosales, Amina Maria Álvarez, Esher Garcia o Tabita Vicenç garanteixen el futur i el més important guanyar per primer cop aquesta categoria a la Lliga de Promoció. Per la seva banda l’equip infantil masculí d’ISS – L’Hospitalet domina amb més de 2000 punts sobre la J. A. Sabadell estan tercer momentàniament el C. A. Manresa fins a 49 clubs puntuats. Destaquen el papers desenvolupat per Jan Margaria, Esteban Fernández-Dávila, Marc Guerrero, Albert Luqe, Jaume Aparicio, Joan Sisquella, Marc Zúñiga, Pau Garcia, Eric Diaz, Albert Galera, Ayoub El Cuitro, Nelson Martín, José Manuel Montoya, Marc Juarez, Víctor Lluva, Unai Garcia, Albert Stampa, Marc Puchol o Italo Ortega. En categoria cadet masculina ISS – L’Hospitalet domina per davant del C. A. Manresa i l’A. A. Catalunya fins a 44 clubs. Els punts vénen aportats per Carlos Domingo, Toni Sagalés, Carles i Albert Olasolo, Marc i Pau Laporte, Marc i Pol Fernández, Alex Loscos, Jaume Aparicio, Manel Costalago i Sergi Guijo; també han d’aportar punts atletes del nivell de Miquel Vilches, Pol Ochiana, Adrià Marcos, Adrià Vicenç o Andrey Minkov. En categoria aleví femení i classificats 48 clubs, ISS – L’Hospitalet domina per davant del F. C. Barcelona i del C. A. Manresa. L’aportació de Laia Roca, Clara Sisquella, Judit Pérez, Andra Prieto, Júlia Rodríguez , Elena Blanco, Elisabet Ceberio, Sandra Ocete, Meritxell Playa, Júlia Martín, Nausica Vicenç, Martina Díaz, Nora Moreno, Alba Jiménez, Maria Martínez o Aroa Aparicio és imprescindible per intentar reeditar el títol assolit les dues darreres temporades. Només 12 punts separen a l’equip aleví masculí d’ISS – L’Hospitalet del primer lloc, provisionalment és l’A. A. Catalunya la que domina la classificació estant tercer el C. M. Sant Cugat fins a 42 clubs. De moment els punts estan aportats per Oscar Loscos,Toni Jiménez, Pablo Carol, Eduard Villar, Carlos Ortega i Shasa Arnau a l’espera del paper que han de desenvolupar Álvaro Carol, Gerard Girona, Roger Berglund, Chems Bezetout, Jonathan William o Daniel Bocos. El més petits, els benjamins masculins d’ISS – L’Hospitalet, demostren a la primera edició d’aquesta categoria a la Lliga de Promoció que volen imitar als seus companys més grans, de moment es troben a la segona posició per darrera de la J. A. Sabadell i per davant de la U. A. Terrassa fins a 32 clubs classificats. Destaquen els punts aportats per Peio Ceberio, David Nasarre, Jordi Sánchez i Aleix Singla esperant l’aportació de Marc Ramis, Daniel Vila, Guillem Ceberio, Víctor Guerrero. Les cadets femenines d’ISS – L’Hospitalet van millorant setmana darrera setmana i ja es troben a la tercera posició provisional per darrera del C. A.Manresa i l’A. A. Catalunya fins a 46 entitats, els punts vénen de les mans i cames de Raquel Larrosa, Mònica Fernández, Claudia Griful, Beatriz Caspar, Marina Sabata, Maria Ricote, Gara Basilio, Anna Viudez, Almudena Rodríguez i Alba Garcia, els esperats punts de la fondista Aniria Mata faran pujar l’equip a l’igual que l’aportació d’Alba Márquez, Laura González, Cèlia Romero i Nadia Recio. Finalment les benjamines femenines d’ISS – L’Hospitalet es troben situades a la sisena posició de 31 equips classificats. El C. M. Sant Cugat és el líder per davant del C. A. Laietania i el C. A. Gavà. Núria Viudez, Nausica Vicenç, Ona Garcia i Mariona Gelabert són les encarregades d’aportar els punts mentre encara han de debutar Belén Montoya o Paula Albero.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.