CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CLUBS

0
446

Aquest cap de setmana ha començat l\’edició número cinquanta-una del Campionat d\’Espanya de Clubs en les categories de Divisió d\’Honor i Primera Divisió.
El dissabte es va celebrar la Primera Jornada de la Divisió d\’Honor. A la categoria femenina, els dos clubs catalans, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya i l\’ISS-L\’Hospitalet, van competir a l\’Estadi Joan Serrahima de Barcelona, encontre que ha estat dominat pel Platges de Castelló. En segona posició s\’ha situat l\’ Agrupació AC, classificant-se per l\’encontre per a disputar el títol. L\’ISS-L\’Hospitalet ha quedat en tercera posició i participarà en el següent encontre per a eludir el descens.| A la categoria masculina, el Medilast Sport Lleida UA es va desplaçar a Pontevedra, classificant-se en segona posició a només mig punt del guanyador EAMJ Playas de Jandía. Els dos equips disputaran l\’encontre per a lluitar pel títol. A la jornada del diumenge s\’han celebrat els encontres de la Primera Divisió. En homes, l\’Agrupació Atlètica de Catalunya s\’ha imposat amb molta claredat en el seu encontre celebrat a València. Per la seva part, l\’ISS-L\’Hospitalet ha fet el mateix a Alacant, classificant-se d\’aquesta manera els dos clubs per l\’encontre per a disputar l\’ascens. En dones, Club Atlètic Manresa i Medilast Sport Lleida UA han competit a Burgos, quedant en segona posició el club de Bages, i en tercera els de Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.