Tancament anticipat inscripcions al cros de la Policia Local de Mataró

0
304

Gairebé 10 dies abans de la cursa, s\’hauran de tancar les inscripcions pel cros de la Polcia Local de Mataró, sobre 10Km, puntuable per a la Lliga Internet, que tindrà lloc el dissabte, 3 de maig en el circuit permanent de cros de Mataró. Una cursa amb una bona organització, un circuit dur però maco per la muntanya i uns regals dels que allarguen els braços al acabar la cursa han fet que la tecera edició d\’enguany tanqui inscripcions tan aviat. Avui dijous, 24 darrer dia per a formalitzar les inscripcions en aquest web atletisme.cat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.