Es presenta la 4ª Cursa de Vallhonesta. Torna el Repte de L\’Hora.

0
527

La presentació de la 4a. Cursa de Vallhonesta 2008 es va fer el passat dia 22 d\’ Abril a la biblioteca de Sant Vicenç de Castellet i va anar a càrrec del president de l\’entitat Sr Carles Rodriguez, del vice-president Sr Eduard Farnós i del tresorer Sr Manuel Rodriguez. Van assistir a la presentació, entre d\’altres, l\’alcalde , el Sr Josep Manel Garcia i el regidor d\’esports el Sr Pere Anton Llovet. | En l\’acte es va parlar de l\’edició del 2007, destacant la bona participació i els registres aconseguits pels primers classificats (Driss Lakhuaja i Ninfa Chavez), així com també l\’alt nivell d\’atletes populars i que van aconseguir fer el circuït en uns registres molt bons. També es va destacar la gran oferta de serveis i presents que s\’obsequien als participants. De l\’edició del 2008 es va fer esment en que s\’han volcat tots els esforços per tractar encara millor l\’atleta popular i fer més atractiva la cursa. Llavors es va comentar el \”Repte de l\’hora\” que consisteix en que tothom qui baixi de 60 minuts en fer el circuït se l\’obsequia amb una ampolla de vi i que aquest any es posarà un atleta de referència per fer-ho més fàcil. Finalment es va repassar el circuït amb un programa en 3D per ordinador. Es va destacar també el bon ritme que porten les inscripcions a la edició d\’enguany en la que es sobrepasen els 300 inscrits a la cursa de Vallhonesta i els més de 150 a les curses infantils. Situació que indica la consolidació de la cursa en l\’àmbit de l\’atleta popular i que ànima a seguir la progressió en properes edicions. Sort a tots els participants!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.