SEGONA JORNADA DE LA LLIGA CATALANA

0
414

Aquest cap de setmana s\’ha celebrat la Segona Jornada de la Lliga Catalana de Clubs 2.008, on han quedat definides les classificacions per a disputar la Jornada Final que se celebrarà el proper diumenge 18 de maig. El Futbol Club Barcelona ha estat el primer classificat tant en la categoria masculina com en la femenina, per tant disputarà el encontre pel títol de la Jornada Final. Quatre clubs més han classificat els equips masculins i femenins per a la Final A. Són l\’Agrupació Atlètica de Catalunya, el CA Laietànaia, la JA de Sabadell i el CA Igualada . La Jornada Final es disputarà amb el programa complet i amb jornades de matí i tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.