DUATLÓ: Victòries de Francisco Pontano i Montserrat Cinca a Castellfollit de la Roca

0
419

L\’Ajuntament de Castellfollit de la Roca va organitzar diumenge passat 20 d\’abril l\’edició nombre 13 del duatló de distància curta (5-20-2) amb 183 participants, disputant-se el campionat nacional de Catalunya per categories, sent la prova puntuable per al circuit català de l\’especialitat. | El recentment proclamat campió absolut de Catalunya Roger Roca (Roca Running Triatló Igualada) va ser el més ràpid en el segment inicial, per a quedar integrat a l\’inici del segment de ciclisme en el grup de cap de carrera en companyia de Xavier Torrades (C.N. Reus Ploms), Angel Casero (C.N. Mataró), Artur Roig (C.N. Olot), Isaac Duarte (Inverse Ditec Triatló Vilanova), Arnau Bellapart (C.N. Vic-ETB) i l\’argentí resident a Olot , participant habitual del Ironman d\’Hawaii Francisco Pontano (Tri Team Pirineu Girona). I va ser aquest últim qui en la primera rampa ascendent (km 9) va decidir saltar del grup amb l\’única oposició inicial de Roca, que una mica just de forces a l\’haver participat en una prova internacional en Guernica el dia anterior, va haver de desistir de perseguir a Pontano que va aconseguir més d\’un minut d\’avantatge en la segona transició que va donar pas a la cursa a peu final del tercer segment, per a guanyar la prova amb un registre final de 57 min 29 s. Roca va finalitzar en segona posició per davant de Torrades. Montserrat Cinca (C.N. Reus Ploms) es va imposar amb autoritat en la categoria femenina amb un temps final de 1 h 5 min 57 s després de realitzar tota la prova en solitari. La seva companya del Ploms Montse Martínez va finalitzar en segona posició realitzant el segment ciclista aparellada amb Neus Forn (Roca Running Igualada) que va aconseguir la tercera posició absoluta. La classificació per equips va tenir com guanyadors al Centre Natació Mataró en categoria masculina i al Club Natació Reus Ploms en la femenina. En el campionat català per categories van aconseguir els primers llocs el cadet Alex Llibre (C.N. Montjuïc), els júniors Marc Casals (Reus Ploms) i Laura Gimeno (C.N. Terrassa), i els sub 23 Isaac Duarte (Inverse Ditec Vilanova) i Montse Martínez (Reus Ploms). En categoria veterans 1 Carles Lerin i Montserrat Cinca (ambdós del Reus Ploms) van ser els primers, en veterans 2 Ramón Medina i Montse Cuevas (els dos del C.T. Sant Joan de les Abadesses) , i Baldomer Vallverdú va ser el primer veterà 3, categoria per a majors de 60 anys.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.