La Mitja Marató de Balàfia-Lleida fa 16 anys el 27 d\’abril.

0
322

La Mitja Marató de Balàfia fa 16 anys i per cel.lebrar-ho organitzem una autèntica FESTA de l’ ATLETISME amb propostes per a totes les edats i on els maratonians poden venir a córrer amb tota la família. Per a la cursa hem preparat més avituallaments, un acurat sistema d’atenció a l’atleta, massatges a l’acabament (mesurat amb Champion Chip – Lliga Internet) Fem la 26a. Edició de la Cursa Popular que amb un recorregut de 6,5 km. resulta assequible per a la majoria. La Segona Caminada Popular que arribarà al parc de la Mitjana s’adreça a totes les persones que vulguin tenir un estil de vida actiu i saludable. Al acabar s’invitarà als participants a un taller d’estiraments i a conèixer els seu nivell d’activitat física i a esbrinar quin tipus d’activitat és més adient a la seva persona, els grup d’exercici físic i salut, EFIS. INEFC. Lleida, en serà l’encarregat. Per als infants LUDOCURSES. Assistirem a la sortida de la Mitja i en farem una de simbòlica per als nens i al llarg del matí es realitzaran activitats de jocs de cursa, curses de sacs, de xanques, de cangurs, de relleus, de quatre grapes … tallers d’alimentació i exercici físic, Esport i Salut. | El club Banyetes ens acompanyarà amb el famós cargol i regals per tots LA MITJA MÉS SALUDABLE es concreta en que tots els participants i les seves famílies podran en diferents estands conèixer els beneficis de l’activitat física, l’alimentació saludable i determinar diferents paràmetres de salut : índex de massa corporal (IMC), freqüència màxima d’entrenament, consells sobre alimentació saludable i estil de vida actiu. TOTS ESTEU CONVIDATS A LA MITJA MARATÓ MÉS SALUDABLE US ESPEREM A LLEIDA EL 27 D’ABRIL A LES 10 DEL MATÍ Més informació : www.balafia.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.