La Mitja Marató de Balàfia-Lleida fa 16 anys el 27 d\’abril.

0
453

La Mitja Marató de Balàfia fa 16 anys i per cel.lebrar-ho organitzem una autèntica FESTA de l’ ATLETISME amb propostes per a totes les edats i on els maratonians poden venir a córrer amb tota la família. Per a la cursa hem preparat més avituallaments, un acurat sistema d’atenció a l’atleta, massatges a l’acabament (mesurat amb Champion Chip – Lliga Internet) Fem la 26a. Edició de la Cursa Popular que amb un recorregut de 6,5 km. resulta assequible per a la majoria. La Segona Caminada Popular que arribarà al parc de la Mitjana s’adreça a totes les persones que vulguin tenir un estil de vida actiu i saludable. Al acabar s’invitarà als participants a un taller d’estiraments i a conèixer els seu nivell d’activitat física i a esbrinar quin tipus d’activitat és més adient a la seva persona, els grup d’exercici físic i salut, EFIS. INEFC. Lleida, en serà l’encarregat. Per als infants LUDOCURSES. Assistirem a la sortida de la Mitja i en farem una de simbòlica per als nens i al llarg del matí es realitzaran activitats de jocs de cursa, curses de sacs, de xanques, de cangurs, de relleus, de quatre grapes … tallers d’alimentació i exercici físic, Esport i Salut. | El club Banyetes ens acompanyarà amb el famós cargol i regals per tots LA MITJA MÉS SALUDABLE es concreta en que tots els participants i les seves famílies podran en diferents estands conèixer els beneficis de l’activitat física, l’alimentació saludable i determinar diferents paràmetres de salut : índex de massa corporal (IMC), freqüència màxima d’entrenament, consells sobre alimentació saludable i estil de vida actiu. TOTS ESTEU CONVIDATS A LA MITJA MARATÓ MÉS SALUDABLE US ESPEREM A LLEIDA EL 27 D’ABRIL A LES 10 DEL MATÍ Més informació : www.balafia.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.