LA MARATÓ DES SABLES -JESÚS MAJEM-

0
311

En Jesús Majem, president de la Plataforma Marató a Barcelona, ha participat en la famosa Marató Des Sables de fa uns dies. La va començar… i la va acabar! Entenent que a més d’un l’interessarà saber detalls de l’aventura de fer aquesta ultramarató del desert, li hem demanat que ens en faci cinc cèntims en viu i en directe. Ha accedit, i ja tenim dia, hora i local per a què ens ho expliqui en una mena de conferència acompanyada d’imatges, i un col•loqui per respondre les nostres preguntes.| Ens agradarà. N\’estic segur. Apuntem-ho en l’agenda: LA MARATÓ DES SABLES -JESÚS MAJEM- Dia: 30 d’abril Lloc: Institució Cultural del CIC Adreça: Via Augusta, 205. Barcelona Hora: 19.00 Reserva de places: al correu jesmasables@yahoo.es

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.