LA MARATÓ DES SABLES -JESÚS MAJEM-

0
470

En Jesús Majem, president de la Plataforma Marató a Barcelona, ha participat en la famosa Marató Des Sables de fa uns dies. La va començar… i la va acabar! Entenent que a més d’un l’interessarà saber detalls de l’aventura de fer aquesta ultramarató del desert, li hem demanat que ens en faci cinc cèntims en viu i en directe. Ha accedit, i ja tenim dia, hora i local per a què ens ho expliqui en una mena de conferència acompanyada d’imatges, i un col•loqui per respondre les nostres preguntes.| Ens agradarà. N\’estic segur. Apuntem-ho en l’agenda: LA MARATÓ DES SABLES -JESÚS MAJEM- Dia: 30 d’abril Lloc: Institució Cultural del CIC Adreça: Via Augusta, 205. Barcelona Hora: 19.00 Reserva de places: al correu jesmasables@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.