IV VALLHONESTA 2008 i MINI CURSES INFANTILS

0
415

Una Cursa diferent, on cada corredor és important i cada detall compte
Ens complau convidar-vos un any més a la cursa “Vallhonesta i Minicurses infantils”. Molts de vosaltres ja heu vingut altres vegades, pels que no, ens agradaria comentar-vos que Vallhonesta és una cursa que no es pot definir com de Muntanya pura, però tampoc és de ruta. És un entremig. El circuït és realment molt maco ja que passa pel costat del parc natural de la Serra de l\’ Obac i arriba fins a l\’ermita de Vallhonesta on hi ha unes vistes precioses de Montserrat i del Montseny, un indret màgic i ple de natura. La distància són 13,6 kms i aquest any repetim el repte de l\’hora: tothom qui baixi de 60 minuts per completar el circuït li regalem una ampolla de vi de la zona , a part de la bossa d’esport molt xula i altres obsequis.| No obstant, per nosaltres són molt importants les curses infantils ja que representen el futur del nostre esport i volem fer-los partíceps d’aquesta festa. Hem de treballar per l’esport de base i incentivar a la canalla a fer activitat, a esforçar-se, a ser constants a fer-los veure que l’esforç i el compromís d’avui és el camí per tenir l’èxit del demà; i què millor que ensenyar-los això jugant i fent-los correr ? Cada any l’equip que treballem amb la cursa hi posem la màxima il·lusió en que surti bé, en que quan marxeu del poble i aneu cap a casa penseu “que ve que ens han tractat aquests de Sant Vicenç”. Per nosaltres l’èxit no radica en tenir molts corredors, sino en que els que vingueu estigueu ben tractats, que no us falti de rès i us sentiu molt ben acollits. És per això que movem en el dia de la cursa a més de 60 voluntaris (amics i familiars), a la policia local del poble, a altres clubs de Sant Vicenç com al Club Natació Castellet i al Centre Excurcionista de Sant Vicenç que sense ells tot aquest circ no seria possible. A més a més, volem agraIr de forma especial la voluntat de col·laboració que té el petit comerç del poble i l’ Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet. Rès més, us esperem el dia 27 d’ Abril amb els brassos oberts. Serà un plaer compartir amb tots vosaltres aquest matí. Molts quilòmetres i Salut !

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.