XV MILLA INTERNACIONAL ciutat de cornellà

0
305

El proper dissabte 10 de maig se celebra la XV Edició de la Milla Internacional Ciutat de Cornellà – Gran Premi Diputació de Barcelona. Aquesta és una de les cites esportives amb més prestigi de l\’estat espanyol, i com sempre, és una cursa oberta a tothom, amb divuit categories des de prebenjamins fins a veterans. Com a novetat, aquest any es disputarà una prova per a discapacitats, tots en el mateix circuit que els últims anys, a l\’Avinguda República Argentina a partir de les 17 hores. Les proves absolutes, amb la presència d\’atletes professionals, estan programades per a les 17\’55h (femenina) i 18\’15h (masculina).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.