CAMPUS D’ ENTRENAMENT DE RESISTÈNCIA EN ALÇADA “CAN CARALLEU”

0
552

RASOS DE PEGUERA ( BERGUEDÀ )
Ens vam trobar a les 9’30 a Berga per deixar uns cotxes, i a les 10 a Rasos amb la resta del grup (22 en total ), en un dia tapat i fred, però amb una previsió del temps que deia que s’aguantaria, encara que pujant amb el cotxe ens adonem que la nevada de la nit ha estat més del que esperàvem. Mesuro uns 10cm de neu fresca que ho cobreix tot els Rasos, i això fa replantejar les dues sessions d’entrenament així com en funció del material que porten els corredors, però mantenint l’objectiu del campus amb el següent ordre : – Pràctica i explicacions teòriques sobre entrenament en series de cros+series en pujada en diferents pendents+circuits de força – resistència. – Explicació teòrica sobre l’època específica d’entrenament. – Tirada llarga de 2-3h de CACO per diferents itineraris i grups.| 1ª Part. – Escalfament de 20’i entrenament pels plans i pujades dels Rasos. – 3 Series de pujada de 300mts al 85% amb pausa3’ tot baixant, amb un pendent mig +2 series de cros de 4’ amb p3’ al pols del llindar anaeròbic+3 series de pujada forta per la “expista d’esquí”que puja al Pedró de 3’ i p1’al 75%, caminant,corrent o amb CACO (caminar – córrer ) amb baixada ràpida practicant la tècnica “sobre neu”. 2ªPart. – Parada per estirar – menjar – hidratar i descans. – Repartiment de fotocopies d’escrits que tinc fets sobre els plantejaments teòrics i sessions d’entrenament que estem practicant. Sorteig de dos frontals PETZL, samarretes del Cros de muntanya de Can caralleu i obsequi d’un pack de RECUPERATION i barreta energètica MULE BAR. 3ª Part. – Degut a la neu, boira, fred i temps inestable, replantegem els itineraris que teníem que fer. Fem dos grups segons els ritmes individuals de cursa que faran en un mateix itinerari de 2h a 3h que no comporta problemàtica d’orientació ni excés de neu perillosa, com passava al itinerari previst de pujar a la Gallina Pelada i creu de Ferro. Sortida del pàrking del Rasos, el Ferrús, coll de l’estret .i tornada als Rasos. Estiraments, hidratació, picar alguna cosa i canvi de roba i calçat que la gent està amb fred i mullada ( el termòmetre marca -3ºC ). Marxem ràpidament amb un temps ja bastant dolent i mig plovent. Us esperem a la pròxima trobada. Coordinador – Entrenador. Activitats de Muntanya i Curses de fons ( muntanya i asfalt ). Can Caralleu. ricardv@ncc.claror.net

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.