1ª Cursa per Muntanya de la Pobla de Massaluca

0
339

Diumenge 27 d\’abril de 2008 – Hora: 10 matí
Si sou aficionats a les curses de muntanya o es voleu iniciar en aquesta modalitat us convidem a participar en la 1ª Cursa per Muntanya de la Pobla de Massaluca, a la Terra Alta. Aquesta cursa a part de la distància és d’una dificultat mitja, la cursa transcorre entre oliveres, bosc, vinyes i ametllers i va baixant fins quasi be tocar el Matarranya, després des de allí ens tornarem a enfilar en pistes i senderons fins a l’arribada, situada davant de la Cooperativa Agrícola de la Pobla de Massaluca. Allí podreu recuperar-vos de l’esforç amb una bona rostida, pastissos casolans fets per les dones del poble i el corresponent avituallament líquid de tota mena. Us esperem a la Pobla de Massaluca. Veniu a la Terra Alta, val la pena.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.