1ª Cursa per Muntanya de la Pobla de Massaluca

0
430

Diumenge 27 d\’abril de 2008 – Hora: 10 matí
Si sou aficionats a les curses de muntanya o es voleu iniciar en aquesta modalitat us convidem a participar en la 1ª Cursa per Muntanya de la Pobla de Massaluca, a la Terra Alta. Aquesta cursa a part de la distància és d’una dificultat mitja, la cursa transcorre entre oliveres, bosc, vinyes i ametllers i va baixant fins quasi be tocar el Matarranya, després des de allí ens tornarem a enfilar en pistes i senderons fins a l’arribada, situada davant de la Cooperativa Agrícola de la Pobla de Massaluca. Allí podreu recuperar-vos de l’esforç amb una bona rostida, pastissos casolans fets per les dones del poble i el corresponent avituallament líquid de tota mena. Us esperem a la Pobla de Massaluca. Veniu a la Terra Alta, val la pena.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.